Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?
68-as: látom nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal és úgy írsz. Keress rá akkor ,hogy nettó keresetre mennyi tartásdíjat szabhat ki a bíróság!
Illetve : lehet az anyukát úgy hagyta ott,hogy csak gyest és csp-t kap. Az 38 ezer ft! Ebből lássa el egyedül a gyerekét? Milyen lakásról beszélsz? Manapság nagyon nagyon ritka ha valakinek saját tehermentes háza,lakása van . Azaz, ha az apa elment az anyuka még fizetheti az albérletet vagy a hitelt!
Jah itt van a link ,kérdező.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ajánlom neked az te kérdésed alatt lévő kérdést és válaszokat.Itt is minen esetben a nő a hibás ugye?
Kérdező!
Most ez így nagyon egyoldalú!
Szerinted csak és kizárólag,minden esetben a nő a hibás,ha a pasi úgy dönt,hogy lelép,hogy képzeli a nő,hogy gyerektartást követel?
Mint már többen a tudtodra adták,ez a pénz NEM a nőé,a gyereket illeti meg!
Ha mindketten úgy döntenek(hangsúlyozom,nem arról beszélek,mikor az apa tiltakozik, nő mégis megszüli a gyereket),az apa mégis meggondolja magát,és lelép a francba!Mert ne mondjuk már hogy ilyen nincs,de azt se hogy jós tehetséggel rendelkezik mindenki,és ezt előre tudnia kellett volna,tehát így járt.......Azért ezt tényleg ne mondjuk már.
Aláírom,hogy vannak életképtelen anyák,akik a párjukra erőltetik az apaságot,holott mindenki látja,hogy ez az utolsó szerep,amiben helyt tudna állni!
Igen ilyen is van,de ez nem azt jelenti,hogy ettől még általánosítani kell,hogy minden anya jogtalanul követeli a gyerektartást,mert ez egy hatalmas hazugság lenne.
Van egy ismerősöm,aki mozgáskorlátozott,összejött egy pasival,majd gyereket csinált neki,aztán lett egy szeretője a krapeknak,a gyereket,és az anyát is eldobta érte!!
Mozgáskorlátozottan tényleg sok esélye,illetve lehetősége van,nem azt mondom h lehetetlen,de így 2x rosszabb helyzetben van,az apa meg éli világát,az új szeretőjével!
73-as
Elolvastam, amit belinkeltél. Nem lehet tudni, hogy mi állt a dolgok hátterében. Ha azért lépett le a férfi, mert a felesége agyba-főbe csalta, akkor ki a hibás? Én ezt nem állítom, hogy így történt, csak megcáfolom, hogy te már megint csak egy irányból nézed a dolgokat, és nem látsz mögéjük. Túl konkrét a gondolkodásod.
"Túl konkrét a gondolkodásod."
Jaj ezen jót nevettem :D
Itt nem azt kell nézni,hogy a nő megcsalta e a párját,vagy sem,hanem hogy ott gyerek!
Még egyszer mondom,nem a nő a lényeg,a gyerek,gyerek,gyerek!
Érted!
Én nem a csalfa feleségem miatt fizetném a gyerektartást,lecarom,a gyerek miatt!
"Ha nem, akkor meg minek tartani vele a kapcsolatot?"
Csak,és kizárólag azért,hogy kivegye a részét a gyermek ellátásából,semmi más ok nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!