Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?
#56, én viszont azt gondolom, hogy számon kérhető kötelezettséget csakis a saját akarat, az önkéntes döntés teremtHET, pusztán egy biológiai esemény - mint a megtermékenyülés - nem. És maximálisan egyetértek azzal, amit a Kérdező a #48-ban írt...
És nem, a számomra normális családban nem a gyerek az első, de nem is én, hanem nincs első, mindenki egyformán fontos. Ja, és a zigóta zigóta, az embrió embrió, a magzat magzat, és a gyerek gyerek.
#66 - "addig apuka habzsolja az életet"
Miből? Abból a 64.190 Ft-ból? Amiből, ha ő költözött, még a lakhatását is állnia kell?
És szerinted ha mindenki elmegy irodába csücsülni akkor téged a boltba ,étterembe stb , hol szolgálnak ki ? Vagy ki süti a kenyeret? Az se fán terem, bár a fát is gondozni kell. Lehet ,hogy te sokat tanultál, de az élethez egyáltalán nem értesz ! Nem csak tanulni kell ,hanem látni ,megérteni és tapasztalni!
64 ezer nettó? Tudod sokaknak ennyi lesz a kezében most miután emelik a minimálbért. Nem most ,majd a jövőhónaptól!
Köszönöm a párom egész jól keres (éhen nem halunk ,de félretenni nem tudunk), hála az embereknek akik jattot adnak.De ha nem adnának akkor biza rossz helyzetben lennénk.És képzeld van érettségije neki és és 2 szakmája , de nem mindenki akar irodában ülni!
És nem vagyok férfigyűlölő,semmi olyat nem írtam amire erre írányulna!Egyszerűen élek! Tapasztalok ,látok és érzek! Tapasztalom milyen nehéz boldogulni manapság! Látom,hogy az ismerőseim ,hogy élnek,hogy boldogulnak. A fiatalok, az öregek, a középkorúak, a tanulók ,az egyedül maradt anyukák (1-2-3 gyerekkel) . És átérzem ,hogy nekik milyen rossz ,vagy esetleg miért jó,mert az EQ szintem magas és empatikus vagyok, veled ellentétben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!