Nagy kérés szerintetek, hogy az első hetekben ne legyen itt a párom gyereke?
Egy hónap múlva szülök. A férjemnek van egy 11 éves gyereke, aki minden második hetet nálunk tölt.
Sosem szóltam egy szót sem azért, hogy itt van, végülis miért is tenném, hisz, az ő fia, meg nekem tényleg nem jelentett gondot soha még egy plusz ember itthon. Nem vagyok az a nő, aki fúj az ex gyerekére.
De most ha szülök, legalább az első hetekben szeretnék egy kis nyugit a babával, hogy kialakuljon egy kis rutinunk és ne más óhaját kelljen lesnem. Meg szerintem a kissrác sem arra vágyik, hogy egy újszülött megbolygassa a hétköznapjait. Előre látom, hogy ideges leszek, kimerült és nem fogok tudni mással foglalkozni, csak a saját gyerekemmel. A férjem viszont nem ért meg és szerinte ezt nem is dobhatja be a srác anyjának. Szerinte ő majd elfoglalja a fiát, de én nagyon félek, hogy nem fogom bírni, meg nem akarom, hogy a nyakamon legyenek mások ebben az időszakban. Tényleg csak az első hetekről beszélek.
Nem hiszem, hogy lesz következő asszony. Én vagyok az első “hivatalos asszony” így is. De azért köszi, hogy aggódsz.
Mondjuk én őszintén, de tényleg, nem sértődnék meg olyan esetben. 🤷🏼♀️
Kérdező, engem már az is bántana ahogy beszélsz a kisfiúról, "Sosem szóltam egy szót sem azért, hogy itt van",", meg nekem tényleg nem jelentett gondot soha még egy plusz ember itthon".
Mikor összejöttél Vele tudtad,hogy van egy gyereke, azt is hogy közösen nevelik,a Párod nem hétvégi Apa,tehát elfogadtad hogy lett egy mostohafiad aki a család része akkor is ha 1 hetet az anyával van,1et Veletek. Még szép, hogy nem szólsz erte meg nem zavar, de akkor ne zavarjon szülés után sem, és ne akard kirakni azért mert neked szükséged van nyugira, nem egy csomag amit nem veszel át csak amikor akarod.
Én már maga a megfogalmazást sem értem. 2 hetente van apánál gondolom évek óta vagytok együtt, mi az hogy a férjem gyereke?? Akkor a te gyereked is nem? Elég gáz vagy már bocsi.
Sajnálom szegény gyereket... Jól írták előttem egy egyke gyereknek nehéz amúgyis sok esetben a kistesó, az a legjobb ha az elejétől vele van. Meg amúgyis, te mit éreznél ha apa azt mondani menj el te a gyerekkel az otthonotokból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!