Normális kérés?
A kérés lehet normális , de a hangnem ezek szerint elcsúszott.
Szerintem érthető, hogy nem tudja mindenki az ebédet a babád alvásához igazítani. Inkább azt kellett volna mondani, hogy köszönjük, még nem tudunk részt venni az ebéden, de majd ebéd után átmegyünk látogatóba.
Nem várom el, hogy hozzá igazítsák, sőt nekünk nem lenne probléma, hogy kihagyjuk az ebédet. Igazából azzal volt a bajom, hogy szerinte fel kéne kelteni és majd alszik ott. Olyan ez az egész számomra, hogy az ő igényük a teljes létszámú ebédre fontosabb, mint az hogy a kicsi kialudja magát.
Bár igaz, hogy az ő igényük nekik fontos a baba igénye meg nekünk 😊
A kérés normális, gondolom mindenki mástól is pontos érkezést kértek. A stílussal én sem értek egyet, és az is normális, hogy ti egy családi ebéd kedvéért nem fogjátok az alvó kisbabátokat felébreszteni.
Kicsit elcsúszott a kommunikáció.
Ne haragudjatok már, de miért írjátok, hogy ez normális kérés?
Az én gyerekem pl. baromi hisztis és sírós volt, ha valamiért idő előtt fel kellett kelnie, és a legtöbb gyerek ilyen. Mi értelme odavinni egy nyűgös babát, mindenki hallgatni akarja az ordítását?
Nálunk az 5 hetest akarják, még csak nem is ebedre, hanem délutáni összejövetelre rángatni, a nagytesó alvásidejében. Én mondtam hogy ahogy felébredtek megyünk, de nem hiszem h pontosan érkezünk.
A helyedben vmi olyasmit mondanék, h igyekeztek úgy altatni, de ha nem értek oda, kezdjék nélkületek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!