Normális kérés?
De mi a tököm kellemetlen azon családon belül, hogy egy kisbabás család később érkezik és majd esznek külön?
Jó karót nyelt család lehet, ahol ezen feszengenek.
Egy normális kérés, amit normális elutasítani. Szerintem. :D
Egyébként, ha papa mondta, lehet semmi rossz nem volt ebben, csak nem emlékszik már/nem gondolt bele, hogy egy babát jobb nem ébresztgetni.
Nyilván ha muszáj, tudunk pontosan érkezni, de ha nem muszáj, márpedig egy családi ebédnél nem muszáj, akkor majd érkezünk. Senkinek nem kell várni ránk, mi majd eszünk később és ebből senki nem csinál ügyet.
Én magamtól utasítottam el minden ilyen meghívást, mert tudtam, hogy irreális. Bőven elmúlt már a kislányunk 1 éves mikor először elmentünk sima, nem ünnepi ebédre valakihez.
Mindkét félnek van igazsága, de a kommunikáció tényleg nem az erőssége a családotoknak.
Fel nem ébreszteném ezért.
Ha olyan a viszony, akkor mennék korábban, hogy ott tegyem le aludni. 4 hónaposan a fiamnak tök mindegy volt, hol alszik. :)
Ha meg ez nem opció, megmondanám, hogy egyenek nyugodtan nélkülünk, majd érkezünk.
Nálunk többször volt, hogy időpontra kell vinni, pl hallásvizsgálatra, kardiológiára, csípőszűrésre, ilyesmi. Persze mindegyik alvás időben volt. Olyankor azt csináltam, hogy elindultam korábban, hogy az autóban aludjon egyet. Ugyan olyankor az a nap el volt kicsit szúrva, mert az autóban max 20 percet aludt, de legalább odaértünk időre, és ő se volt nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!