Az mennyire normális, hogy a doki az ultrahanghoz teljesen letolatta a fehérneműmet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 21:30
1/18 anonim válasza:
Bizonyára rádizgult. Ezt akartad hallani?
2/18 anonim válasza:
Ha hüvelyi vizsgálat volt is, normális.
3/18 anonim válasza:
miért toltad le?
Nem háborogni kell, hanem megmondani, hogy nem és kész.
4/18 anonim válasza:
Attól is függ, h hány hetes vagy. Kisterhesen még le kell tolni a bugyit, mert "lejjebb" van a baba.
5/18 Norman Bates válasza:
Utolso, ‘kisterhesen’ sem kell letolni a bugyit, ha alhasi uh van.
6+5 nel voltam UH-n, alhasi volt nem huvelyi, latssott a szivveres, nem kellett letolni semmit.
Kerdezonek meg, ott helyben kell kiallni magadert, nem utolag haborogni, sos ertem az ilyen embereket :/
6/18 anonim válasza:
Nekem is le kellett tolni... Még 12 hetesen egy genetikai vizsgálatokra specializalődott intézményben is.. A cél, hogy ne kenjenek össze...
Gyakran néz annyira lenn, ajola. Szeméremszőrzetem kezdődne..
Lé pedig lejjebb is kenődik, hiába kapok papírt...
Amikor hüvelyi UH akkor értelem szerűen vetkőzni kell
7/18 anonim válasza:
4-es vagyok! 4 gyerekem van, mindig le kellett tolni a bugyit, úgy ahogy utolsó írta kb. a szőrzetig, sőt még papírt is tettek be, h a gél ne kenjen össze.
8/18 anonim válasza:
Nem is ertem... Miert mennyire toltad le? Milyen uh volt? Terhesseged kora?
9/18 anonim válasza:
Ha fekszel hogy tudja letolni? A csípődet ahhoz meg kell emelni. Amúgy nekem is egyszercsak lejebb húzta az uhn. Sőt volt, hogy vissza se vettem a bugyit a vizsgálat és a hasi uh között. Igaz nő nőgyógyász, de ez is bizonyíthatja, hogy így csinálják és nem zaklatás.
10/18 A kérdező kommentje:
Hasi ultrahangnál
2018. jan. 16. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!