Ma 5 hetes és 1 napos terhes vagyok. Voltam ultrahangon, de a doki nem sok mindent látott. Visszarendelt jövő héten szerdára. Kezdjek aggódni? Vagy ez normális?
Szia, picit korán mentél, nem csoda, hogy még nem sokat látott a doki. Én hat hetesen mentem először, vagyis két héttel a pozitív teszt után, akkor már volt szívhang is. Az első terhességemnél én is hamar mentem, kb. a pozitív teszt után azonnal, nem is látott semmit.
A fő, hogy nyugodj meg, ne gondolj semmi rosszra, szedj terhesvitamint és jövő héten minden rendben lesz, fel a fejjel! :-)
a dokid egy kicsit lehetett volna konkrétabb is.. ha el mondja hogy miért nem lát még dolgokat akkor nem aggódtál volna ennyire.
Tényleg túl korán mentél.és ennyi!!
Gondolom a tavalyi miatt mentel koran. De igy rossz otlet volt.:(
Az 5 hetes terhesseget nemhogy nem látni, hanem kb kitapintani sem lehet. New aggodj :) a stressz csak ârt. Lazíts
Teljesen felesleges bőgni, egyszerűen korán mentél. Én a 6. héten is csak azért mentem hogy tudjuk jó helyen van-e, 3 hét múlva kellett csak visszamennem.
(Egyèbkènt nekem az fura hogy mikor valaki megtudja hogy terhes nem olvas legalàbb egy picit utàna a dolgoknak..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!