Mikor lesz normális terhes hasam?
Figyelt kérdés
"Túlsúllyal" kezdtem a terhességet. Mar látszik , hogy nem csak tele ettem magam, de mégis olyan fura a hasam. Nem egy pukliból áll, hanem kettőből. A köldökömnél olyan, mintha félbavágtak volna. Egybe fog egy idő után nőni vagy végig ilyen csúnya lesz ? :(
21 hkm
2016. máj. 27. 14:02
1/5 anonim válasza:
Én nem kezdtem túlsúllyal (163 cm 55 kg), és kb a 6. hónapban volt egyértelmű másoknak, hogy nem pár felszaladt kiló, hanem egy baba van a dologban. Pedig pultosként dolgoztam, volt aki napi szinten látott...
Kb 24-26 hetesen lett igazi terhes hasam.
2/5 anonim válasza:
Van egy távoli ismerősöm, akiről 8 hónapos terhesen tudtam meg, hogy babája lesz, mert a túlsúlya miatt nem igazán kerekedett ki a hasa és nem vettem észre.
3/5 anonim válasza:
Igaz nem túlsúllyal kezdtem de 21 hetesen éppenhogy kezdett látszani a pocakom és kb 26-28 hetes koromtól volt olyan igazi kismamapocakom. Nem tudjuk mekkora a túlsúly, a felesleg nem tűnik el a pocakodról de ahogy nyúlik a bőr akár kemény hasad is lehet, ha nem túl vastag a plusz réteg rajta.
4/5 A kérdező kommentje:
Nálam is látszik, hogy gyerek van benne. Csak olyan a hasam, hogy van egy dudor a köldököm alatt, a köldököm sávjában egy mélyedés keresztbe, aztán a "gyomromnàl" még egy dudor.
2016. máj. 27. 17:07
5/5 anonim válasza:
sajnos sok jót nem tudok mondani. bár lehet te kisebb kezdővel voltál, mint én
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!