Második babát várjuk, fiú lesz,14 hetes terhes vagyok.4. hettol masszív hányinger és még mindig nem múlt el,2 hete pedig erős fejfájás. Normális ez?
Figyelt kérdés
Nálatok mikor múlt el a hányinger, fejfájás a második terhességnél? Nagyon durva ez az állapot. Az első gyereknél 12 hét után jobban voltam már.2016. máj. 7. 13:24
1/4 anonim válasza:
Nem akarlak szomorítani, de nekem minden egyes további terhességnél egyre tovább húzódott.
A másodiknál 16. hétig, a harmadiknál 18. hétig.
Most a negyedikkel vagyok a 11. héten és én is szenvedek, hányok. (A fejem szerencsére ritkán fáj, max. hetente egyszer.)
Kitartást, ennyit mondhatok!
2/4 anonim válasza:
Nekem igaz csak egy van, de én végigrókáztam a 9 hónapot :(
A fejed ha sokat fáj, nézesd/nézd a vérnyomásod, mert attól is lehet, és gondot okozhat...
3/4 anonim válasza:
váltsatok terhes vitamint az gyakran javít a helyzeten
4/4 anonim válasza:
Én nem szedek vitamint, mert nem bírom letuszkolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!