Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az mennyire normális, hogy a...

Az mennyire normális, hogy a doki az ultrahanghoz teljesen letolatta a fehérneműmet?

Figyelt kérdés

2018. jan. 16. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé lekell tolni, hogy ne kenjenek össze a géllel. Kétlem, hogy a doki radizgult volna 😅😅
2018. jan. 16. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Megnézte szőrös-e 😂
2018. jan. 16. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Szóval normális..

DE

Ha nem bízol a dokidban, akkor menj máshoz... Sokkal kellemetlenebb dolgokat is meg kell majd élned együtt vele, mint a bugyi letolása..

Komolyan.

Olyan intim dolgokat is meg kell vele osztanod, amit egy olyan embernek nagyon nehéz elmondani, akiben nem bízol..

Ebben a dokiban te nem bízol, sem a szakértelmében, sem mint emberben.

Gondold át, hogy nála szeretnél-e maradni...

Ha nem fogadott doki, akkor pedig most világossá válhatott,nhogy neked számít ki a doki, és miylen.. Nem jó a szüléskor szembesülni, egy oylan dokival ügyeleten, aki nem szimpatikus, vagy éppen ellenszenves..

6.

2018. jan. 17. 05:51
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Szülni készülsz, és az a bajod, hogy egy ezzel foglalkozó doktor meglátta a nunikádat??? Atyám! Lesznek még meglepik, ha már ezen fennakadsz.
2018. jan. 17. 06:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Én dokimnál pl: bugyi le, manuális vizsgálat (ha kell), aztán uh bugyi nélkül, mert ha átkell váltani hüvelyire akkor már nem kell felállni vetkőzni. Mivel veszélyeztetett voltam elég gyakran látta az alfelemet, gyakran vizsgált, volt amit nemlátott a hasin akkor váltott (kicsinek hasival nehezebb, a vége fele meg uh-val mérte a méheszájat ahoz hüvelyi kellett). Egy nődoki naponta több nőt lát, neki ez csak munka. De ha nem bízol benne tényleg keress másikat, vagy esetleg egy doktornőt.
2018. jan. 17. 06:58
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is mindig le kellett legalább szőrzetig, ahogy már írták előttem is. Mivel lent helyezkedik a feje amit másképp nem tud megnézni. Papírt raknak oda a gél miatt. És nálam nő is és férfi is így csinálta.

Amúgy nem tudom miért van ezen fennakadás... kb 10 ember előtt voltam csupaszon a császár miatt és nem tudom hányan láttak alulról és jártak bennem a 12 óra vajúdás alatt... ezt el kell engedni.

2018. jan. 17. 07:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hasi uhnál is lekellett húznom a bugyit, h ne kenjen össze (ahogy előttem is írták) volt h a doki még lejjebb igazította.

Volt h a férjem is bent volt.

Kicsit túl van már spilázva ez a zaklatás.

2018. jan. 17. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel ezt is megkérdezhetted volna: Mennyire normális, h nőgyógyásznál le kell venni a bugyit?

Vagy szülni is bugyiban akarsz?

2018. jan. 17. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!