Az mennyire normális, hogy a doki az ultrahanghoz teljesen letolatta a fehérneműmet?
Szóval normális..
DE
Ha nem bízol a dokidban, akkor menj máshoz... Sokkal kellemetlenebb dolgokat is meg kell majd élned együtt vele, mint a bugyi letolása..
Komolyan.
Olyan intim dolgokat is meg kell vele osztanod, amit egy olyan embernek nagyon nehéz elmondani, akiben nem bízol..
Ebben a dokiban te nem bízol, sem a szakértelmében, sem mint emberben.
Gondold át, hogy nála szeretnél-e maradni...
Ha nem fogadott doki, akkor pedig most világossá válhatott,nhogy neked számít ki a doki, és miylen.. Nem jó a szüléskor szembesülni, egy oylan dokival ügyeleten, aki nem szimpatikus, vagy éppen ellenszenves..
6.
Nekem is mindig le kellett legalább szőrzetig, ahogy már írták előttem is. Mivel lent helyezkedik a feje amit másképp nem tud megnézni. Papírt raknak oda a gél miatt. És nálam nő is és férfi is így csinálta.
Amúgy nem tudom miért van ezen fennakadás... kb 10 ember előtt voltam csupaszon a császár miatt és nem tudom hányan láttak alulról és jártak bennem a 12 óra vajúdás alatt... ezt el kell engedni.
Hasi uhnál is lekellett húznom a bugyit, h ne kenjen össze (ahogy előttem is írták) volt h a doki még lejjebb igazította.
Volt h a férjem is bent volt.
Kicsit túl van már spilázva ez a zaklatás.
Ennyi erővel ezt is megkérdezhetted volna: Mennyire normális, h nőgyógyásznál le kell venni a bugyit?
Vagy szülni is bugyiban akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!