Normális kérés?

Figyelt kérdés
Meghívást kaptunk családi ebédre második ünnepen 11:45-re kéne odaérnünk. Jeleztem hogy ez attól függ, hogy éppen aludni fog e a 4 hónapos gyerekem. Erre a válasz tömören az volt keltsem fel, mert ez ünnepi ebéd és nem akarnak ránk várni. Lehet bennem van a hiba, de normális ezt kérni? Nincs még pontos napirend tényleg fogalmam nincs, hogy akkor épp aludni fog e vagy sem, de én nem vagyok hajlandó felkelteni.

2022. dec. 20. 13:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
83%
De tényleg, válaszoljon már valaki, aki szerint ez jogos és kellemetlen babával késni, náluk tényleg ilyen kimért egy családi ebéd, hogy kellemetlen legyen, ha valaki nem ül pontosan megadott időnen az asztalnál, én esküszöm, kiváncsi lennék, ilyenkor feszengtek meg rosszul érzitek magatokat, vagy mi? :D
2022. dec. 20. 15:50
 32/51 anonim ***** válasza:
20%

Attól hogy valahol még létezik illem, nem lesz feszengés.

Ha ebédre hívnak, ebédre mész, nem közben vagy utána esel be. Ha ebéd utánra hívnak, akkor nyilván belefér x idő késés.

2022. dec. 20. 16:01
 33/51 anonim ***** válasza:
81%
32-es, csecsemőt felébreszteni is illetlen dolog. Tudtad, hogy egy pici baba még nem tud tekintettel lenni másokra?
2022. dec. 20. 16:04
 34/51 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem semmi kép sem kelts fel a picit. Mondd meg szépen,hogy ha felkel mentek. Kezdjék el nélkületek. Ha nekik igy nem jó akkor mentek majd ebéd után vagy akkor sem. :) Akinek volt gyermeke vagy van egy kis esze nem kér ilyet. A gyerek ha nem alussza ki magát akkor az senkinek sem jó. És ha ilyet kér akkor tuti nem fogja jó szemmel nézni azt sem ha a gyerek nyügös. Én minden helyre ahová eddig meghívást kaptunk,szóltam,hogy megpróbálunk időben ott lenni,de csak azután indulunk ha felkelt a pici.

Én pl sosem kérnék ilyet egy gyerekes szülőtől. Az alvás és evés nagyon fontos a gyereknél.

2022. dec. 20. 16:08
 35/51 anonim ***** válasza:
26%
A baba nem, de a szülei igen. És csecsemőt felébreszteni nem illetlen, maximum kellemetlen. :)
2022. dec. 20. 16:09
 36/51 anonim ***** válasza:
77%

"És csecsemőt felébreszteni nem illetlen, maximum kellemetlen"

Ja, és az nem lesz kellemetlen, amikor ebéd közben ott ültök az asztalnál és végig üvölt a nyűgös gyerek?

Le merem fogadni, hogy ilyet csak azok írnak, akiknek nincs gyerekük, és nem tudják, milyen egy kisbaba, akit felkeltettek alvásidejében.

Na, az katasztrófa tud lenni.

2022. dec. 20. 16:12
 37/51 anonim ***** válasza:
19%
Ott van az opció, hogy nem mennek el. Ennyi.
2022. dec. 20. 16:20
 38/51 anonim ***** válasza:
78%
Ennek a 3 pipàsnak nincs gyereke, de mindig itt eszi a fene. Nagyon relevàns vàlaszokat ad😂
2022. dec. 20. 16:30
 39/51 anonim ***** válasza:
25%
Ha rám gondolsz, tévedsz, van gyerekem. Attól, hogy nem értesz egyet a véleményemmel, még releváns lehet, segíthet megérteni pl a kérdezőt meghívó embereket. De úgylátszik itt mindenkinél a gyerek a kiskirály, akit ne merjen felébreszteni holmi családi összejövetel miatt senki. Csak akkor a mamát sem kell hívni majd az éjszaka közepén, hogy lázas a gyerek és jó lenne ha reggel átmenne rá vigyázni, mert a szülőknek fontosabb a munkájuk, mint a kiskirály. :D
2022. dec. 20. 16:36
 40/51 A kérdező kommentje:
Ilyen áron nem kell a segítség 🙂
2022. dec. 20. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!