Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
A kérdező és a kedves férje is,bizonyára valami nemzetközi "civil szervezetet" működtet:DD onnan a "nem is olyan drága kocsira való",és a többnyelven való tudás...ezidő alatt nyilván nem volt ideje a magyar helyesírást elsajátitani!!!
Kérdező!
Nekem nem tetszik a kocsi és mert az egyik legdrágább nem biztos,hogy a legjobb!
Ha a kérdést úgy irod ki,hogy :
Ti megvennétek ezt a babakocsit,ha az anyagi helyzetetetek megengedné?
Ha igen,akkor mely tulajdonsága,funkciója miatt???
Hozzáfűznéd,hogy neked nagyon tetszik és bár drága,te megtudod venni csak nem szeretnél ennyi pénzt kiadni,ha esetleg nem is olyan jó!!
Tapasztalatokat kérnél!!!
Akkor most nem kapnál hideget,meleget!
A kérdésed provokativ és nagyképű volt...igy ne csodálkozz.
Én nagyon jót nevettem rajtad..a helyesírásod pedig...no comment..biztos nem emiatt szeretnek:)
Tanácsolom,hogy vedd csak meg a kocsit nyugodtan..végülis van rá pénzed..a többi nem számit!
Köszönöm neked is kedves utolsó válaszoló igen a helyesírásom nem 100 as sőt... a kérdést sem a legjobban irtam ki nem szerettem volna senkit megbántani lenézni vagy megsérteni, elnézést kérek.
Csak tényleg nem akarok megint egy rosz kocsit kifogni.
Kérdező, nem az irigység beszél szerintem a többségből, hanem a szimpla racionalitás.
Való igaz, én (sem) nem tudom, milyen olyan körülmények között élni, hogy D&G ruhát veszel magatoknak meg ilyen kocsit a babádnak. Ha nekem is több lenne, valószínűleg én is többet költenék; de én spec. nem egyetlen darab ruhára vagy kocsira, hanem kismillió ruhára és esetleg egy nagyobb meg egy kisebb kocsira... Szerintem nem az "fáj" a többieknek sem, hogy sok pénzed van, hanem az, hogy szerintü(n)k esetleg olyan dologra költöd el, ami nem ér meg ennyit. Bár az is igaz, hogy a leírtak alapján sokat tudhat ez a gép, de akkor is felső kategóriás és mint ilyen, inkább a modernségét és a nevét fizeted meg, mint a hiperszuper minőségét.
Félre ne értsd, ettől függetlenül te úgyis meg fogod venni, ha neked kell és én se azért írok, hogy erről lebeszéljelek. Csak megpróbáltam magyarázatot adni arra, hogy miért kaptál hirtelen ennyi negatív hangzású választ.
Ha te is éltél már kevesebből, akkor biztosan tudod, hogy nem a pénz és a modern dolgok azok, amik igazán számítanak, főleg nem egy gyereknek; viszont azok között, akik megtehetik, hogy ilyesmit vesznek, nagyon sok "elszáll" menet közben... Ezért a sok kritika és előítélet, mert kevesen vannak, akik sok pénz mellett is képesek reálisan felmérni, hogy mi a fontos, mi nem, mi mennyit ér stb.
Remélem, nem haragszol, hogy ezt leírtam, csak te se kizárólag a rosszindulatot lásd a fórumozókban.
Nézd! Valóban a stílusoddal van gond!
Én is vehetnék két ilyen kocsit a babámnak.
Sőt vettem is! Nem ezt, mert nem tetszett, másikat, de nem volt sokkal olcsóbb.
Viszont eszembe nem jutott mindenkit megkérdezni róla. Egyrészt mert az esélyét sem akartam megadni,hogy azt gondolják, kérkedek vele, másrészt felnőtt ember vagyok, aki egyedül is tud dönteni. Ezért adta az Isten az eszemet szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!