Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
A kocsi maga vagány szerintem, több kerületi anyukának is van, általában meg is szoktam nézni őket, mert mi tagadás, vonzzák a tekintetet, ahogy régebben a kendős anyukákat is mindig megnéztem, és engem is mindig megnéznek ha kendőzök.
Megvehettük volna mi is magunknak, sőt mi a nagyszülőktől kaptuk a kocsit, és ők méginkább megvehették volna nekünk, viszont én ár/érték arányban nem látom túl reálisnak.
Ahhoz, hogy 3 évig használhatja a gyerek és akkro napra lebontva csak párszáz forint az ára, annyit fűznék hozzá, hogy remélem a gyerekem 3 évesen már nem fog babakocsizni, illetve, hogy kb 1,5 éves kortól már csak arra használja az ember, hogy eltolja A-ból B-be.
Az, hogy ez a kocsi kíméli a hátat, mert nem kell hajolgatni a gyerekhez, hááát: pici baba jó esetben rögtön elalszik benne, nagyobbnak meg az, hogy beadjak egy cumisüveget vagy egy játékot, nem jár olyan nagy hajolgatással. Az már annál inkább, hogy egy tizenkilóst felpakolj erre a trónusra...
Ha ABC design kocsid volt, és a váza lett szervizelve, akkor miért nem veszel egy újabb vázat, vagy alap modellt? Hiszen a már meglévő, és feltételezem nem sérült kiegészítőket ugyanúgy fel tudnád használni hozzá.
Az, amiért sokan támadtak, a stílusod miatt van. Azzal ahogy kiírtad a kérdést: "még nem is drága" és "persze még vennék hozzá kiegészítőket", mert az alap 400-ért azért szar csak így csupaszon... Ez az itthoni forgalomban kapható egyik legdrágább kocsi, így persze, hogy bicskanyitogató, hogy még le is olcsózod.
Az idézet meg amit írtál, nagyon szép, de ha valóban annyit szenvedtél és küzdöttél volna életedben, akkor igenis megbecsülnéd és értékelnéd amid van, nem pedig egy fórumon kérkednél vele. Szerintem aki becsülettel és sok munkával gazdagodott meg, az ugyanúgy figyel arra, hogy mire költi el a pénzét, hiszen ismeri az értékét.
tudod mi a baj kedves kérdező?
szerintem kérkedsz,hencegsz a vagyonoddal hogy te fél millió forintos babakocsit veszel meg ami nem is olyan drága, élve a szavaiddal,ami átmenetileg használható úgyis utána meg ott porosodik a padláson,
ha megteheted vedd meg persze,hiszen úrnak születni kell,és nem irigység beszél itt a válaszolókban hanem az hogy,te lenézed azokat akik éppen hogy 10 ezer forintért tudnak venni babakocsit,és akkor jönnek ilyen anyukák ide hogy szerintetek vegyem meg ezt meg ezt a babakocsit,?
még jöhetnek olyan idők kedves kérdező, amikor majd visszasírod azt a 400 ezer forintot hogy milyen buta voltál hogy megvetted hiszen most milyen jó lenne fontosabb dolgokra költeni azt a pénzt,
de ne legyen ilyen !
egyébként meg minek kérdezed, ha már többször leírtad a kommentedben hogy MEGFOGOM VENNI A KOCSIT.,
vedd meg, és a téma lezárva.
Nekem nem tetszik , olyan mint egy kerekesszék. Sérült babák is corsetben vannak az is ilyesmi.
Nekem kellemetlen asszociáció.
Nem irigylem ,biztos praktikus ,de rossz érzést kelt bennem.
Nekem nem ezt jelenti a babakocsi.Egyszerű 60 000 kocsink van, hagyományos,mert a 3 kerekű is olyan hideg kirázós ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!