Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Akik ide írnak,legtöbbjük anyukák és épp alszik a babájuk..vagy éppen pihennek kicsit,vagy érdekődnek olvasgatnak...van,akinek ennyi kikapcsolódás jut...
Miről beszélsz te ???
Milyen munkát keressen egy gyeden lévő anyuka??
De lehet,hogy a te "adottságaidat" itt senki nem tudja űberelni ahoz,hogy elég pénzt keressenek vele egy stokke babajárgányra.
Rengeteg lényegretörő válszt kaptál..oszd be!
Ilyen bugyuta kérdés esetén nem értem mit csodálkozol???
Már a 3. kommentedben megirtad megveszed...mit keresel itt akkor???
Te pont annyira jelen vagy itt,mint más...unatkozol,nincs dolgod???!!!
Csak azért nem írok cifrábbat neked...mert nem értenéd...
Senki nem kezdett el a pénztárcádban vájkálni, te teregetted ki nagyzolva a Dolce Gabbanadat, meg a nem is drága 400 ezres babakocsit. Ráadásul egy csomó hasznos és értelmes választ kaptál, úgyhogy felesleges így felpaprikáznod magad...
Azt meg miből gondolod, hogy a válaszolóknak nincs munkájuk? Mivel ez egy kisbabás fórum, így valószínűleg GYES-en vannak és pont amiatt, mert gyereket nevelnek.
Az meg hogy az éjszakában, vagy adót csalva mennyi pénzt szedtél össze, senkit sem érdekel, hiszen a heLYesírásodból lerí, hogy nem a diplomádat kamatoztattad...
Senki nem támadott volna, ha monjuk úgy írod ki a kérdést, hogy STOKKE-s anyukák, megéri ez a kocsi az árát?
Csigavééééér...:). Talán gombapaprikás volt az ebéd? :)))
Kedves kérdező: szerintem örülj, hogy ennyi választ kaptál a kérdésedre, pozitívat és negatívat egyaránt. Nem kell kiakadni egyik válaszon sem, mindenki csakis a véleményét írta le, ha tetszik neked, ha nem.
Ha mindenáron meg akarod venni, hát vegyed. úgyis végső soron a te pénzed, olyat veszel amilyent akarsz.
Nekem személy szerint nem tetszik, nem szép és méregdrága is, én ha milliomos lennék sem venném meg, ... de hát nem vagyunk egyformák, valaki(k)nek ezeket is meg kell venni, különben bebukik ez a babakocsigyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!