Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit

[link]

2012. ápr. 11. 15:11
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 A kérdező kommentje:
És olyanok vagytok mint a hiénák alig várjátok hogy valakibe beleköthessetek szerintem tök egyszerű egy kérdés a kérdésre a válasz nem a mások pénztárcájába kéne nyulkálni
2012. ápr. 13. 14:00
 102/127 anonim ***** válasza:
81%

Akik ide írnak,legtöbbjük anyukák és épp alszik a babájuk..vagy éppen pihennek kicsit,vagy érdekődnek olvasgatnak...van,akinek ennyi kikapcsolódás jut...

Miről beszélsz te ???

Milyen munkát keressen egy gyeden lévő anyuka??

De lehet,hogy a te "adottságaidat" itt senki nem tudja űberelni ahoz,hogy elég pénzt keressenek vele egy stokke babajárgányra.

Rengeteg lényegretörő válszt kaptál..oszd be!

Ilyen bugyuta kérdés esetén nem értem mit csodálkozol???

Már a 3. kommentedben megirtad megveszed...mit keresel itt akkor???

Te pont annyira jelen vagy itt,mint más...unatkozol,nincs dolgod???!!!

Csak azért nem írok cifrábbat neked...mert nem értenéd...

2012. ápr. 13. 14:08
 103/127 anonim ***** válasza:
77%

Senki nem kezdett el a pénztárcádban vájkálni, te teregetted ki nagyzolva a Dolce Gabbanadat, meg a nem is drága 400 ezres babakocsit. Ráadásul egy csomó hasznos és értelmes választ kaptál, úgyhogy felesleges így felpaprikáznod magad...

Azt meg miből gondolod, hogy a válaszolóknak nincs munkájuk? Mivel ez egy kisbabás fórum, így valószínűleg GYES-en vannak és pont amiatt, mert gyereket nevelnek.

Az meg hogy az éjszakában, vagy adót csalva mennyi pénzt szedtél össze, senkit sem érdekel, hiszen a heLYesírásodból lerí, hogy nem a diplomádat kamatoztattad...

Senki nem támadott volna, ha monjuk úgy írod ki a kérdést, hogy STOKKE-s anyukák, megéri ez a kocsi az árát?

2012. ápr. 13. 14:11
 104/127 A kérdező kommentje:
Szerintem meg senkinek semmi köze az éy helyesírásomhoz és se az éjsazkába nem dolgoztam se adót nem csaltam de valószínű ez az ötlet onnan származik hhogy te ezt csinálod hát gratula hozzá.Úgy látom a te inteligánciaszinted sem veri ki a biztosítékot hogy a hűűű de nagy helyesírással vagy elfoglalva nem pedig a kérdéssel. mellesleg ha így ráértek válaszoljátok meg a többi kérdést amit kirnak láttam már ma is párat amire jött esetleg egy két válasz de az titeket nem érdekel mert csakoda válaszoltok ahol egy csöpp esélyt is láttok arra hogy kötekedni tudjatok, hát tegyétek csak itt
2012. ápr. 13. 15:13
 105/127 anonim ***** válasza:
69%

Csigavééééér...:). Talán gombapaprikás volt az ebéd? :)))

Kedves kérdező: szerintem örülj, hogy ennyi választ kaptál a kérdésedre, pozitívat és negatívat egyaránt. Nem kell kiakadni egyik válaszon sem, mindenki csakis a véleményét írta le, ha tetszik neked, ha nem.

Ha mindenáron meg akarod venni, hát vegyed. úgyis végső soron a te pénzed, olyat veszel amilyent akarsz.

Nekem személy szerint nem tetszik, nem szép és méregdrága is, én ha milliomos lennék sem venném meg, ... de hát nem vagyunk egyformák, valaki(k)nek ezeket is meg kell venni, különben bebukik ez a babakocsigyár.

2012. ápr. 13. 15:56
 106/127 A kérdező kommentje:
Nagyon sok válasz jött és egy darabig próbáltam higgadtan kezelni a dolgot, de ha ők megmondják a véleményüket én sem fogom véka alá rejteni de még ennl jobban is ki tudom nyitni a számat!!!
2012. ápr. 13. 16:05
 107/127 anonim ***** válasza:
100%
Háát azt eddig is sejtettük:))))
2012. ápr. 13. 16:23
 108/127 A kérdező kommentje:
Mondhat akárki akármit nem izgat
2012. ápr. 13. 16:30
 109/127 xStefix ***** válasza:
100%
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
2012. ápr. 13. 16:43
 110/127 A kérdező kommentje:
Bla bla bla
2012. ápr. 13. 16:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!