Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Bevallom, én a régebbi, hagyományosabb kinézetű babakocsik híve vagyok, de ha már ennyien ennyi mindent írtak, utánaolvastam, mit tud ez a kiskocsi, mert hétvégén próbálgattam babakocsikat, és az egyiket álom volt tolni, de 210.000 Ft, amit baromira nem tehetek meg, hogy megvegyem.
Az ára tényleg brutál, de minőségi, és tényleg tud dolgokat.
Ha megteheted, akkor szerintem próbáld ki először, de a tudása alapján nem hiszem, hogy csalódnál benne.
Kedves kérdező, nézz körül itt is (szerintem nagyon jópofák:) )
Szia, én nem vennék ilyen kocsit, mert nem tetszik. :)
Lehet hogy praktikus meg szuper mindehogy ahogy van, de nekem akkor sem tetszik ránézésre. :) És mivel ízlés dolgában nem lehet vitatkozni- ezért én nem ezt a kocsit választanám.:)
De ha neked ez a kocsi az álmod, és megengedheted magadnak, akkor vedd meg.
Mi is megengedhetnénk magunknak ilyen drága kocsit,de ez baromira nem tetszik. Olyan kis ufo szerű. Vettünk egy drága kocsit a lányunknak. Gondoltuk, miért ne adnánk meg neki a legjobbat. Hát mit mondjak, el volt benne, de most kapott egy másikat 15 ezerért!!!!! és imádja. Most 1 éves, neki már nem a kocsi a fontos, hanem hogy tudja tologatni maga előtt. Na ezt a szuper járgányt, a mit venni akarsz, én sem vinném le a játszóra, kicsit félteném. Nekünk is olyan kocsink volt, aminek nem a tolókart lehetett állítani, hanem az ülőrész fordítani. Nekem simán ment. Sőt, szerintem praktikusabb is, mert legalább a bolygósítható kerekek végig elöl maradnak, nem lesz nehéz tolni.
Na tehát, ha megengedheted magadnak és tetszik is ez a forma, akkor vedd meg. Szarj le mindenkit, persze itt mindenki irigy és mindenki szegény és jaj, de sajnállak, hogy bántottak.
Mi nem vagyunk szegények,nem vagyunk irigyek és nem is érdekel, hogy megveszed e ezt a babataligát, de...
Itt a többség nem olyan elszállt kékvérű, mint te. Itt sokan tényleg a "magyar valóságban" élnek. Miből gondolod, hogy az itt kommentelő anyukák nem szeretnék megvenni mindenből a legdrágábbat, a legjobbat és a leg leget? Kicsit te is vissza vehetnél, nem kell rányomni az emberekre, hogy irigyek, lehet, hogy csak két lábbal állnak a realitás talaján.
Először is,a kérdésre válaszolva,ha lenne rá ennyi pénzem,akkor sem venném meg,mert nem tetszik.
Másrészt viszont nekem sem túl szimpatikus a kérdező stílusa,tényleg olyan,mint ahogy az egyik válaszoló írta,mintha valójában ez az egész körítés nem lenne igaz,esetleg csak szeretné a kérdező,hogy megtehesse ezeket a dolgokat,itt pedig kedvére eljátszhatja nekünk.Az pedig szinte biztosan nem igaz,hogy azért rossz a helyesírása,mert nem magyar,ez csak egy kifogás,ha tényleg azért írna helytelenül,akkor nem lenne ennyire perfekt magyarul.Mert ha az ő állításából indulunk ki,akkor ő egyébként jó helyesíró (az általa vélt anyanyelvén),márpedig ha valaki alapból jó helyesíró,akkor az tanult idegen nyelven is az,ha már ilyen szinten beszéli azt a nyelvet.Nem véletlen,hogy az angol hozzászólásokhoz nem fűzött hozzá semmit.
Mielőtt
elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat, járd végig a
múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömeimet, tedd
meg a lépéseket, amiket én megtettem, és botladozz meg minden kövön,
amelyen én megbotlottam, és mindegyik botlás után állj fel, és menj
tovább úgy, ahogyan én is tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam. És
akkor majd mondhatod, hogy ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!