Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Nem, nem fogom kommentálni mert itt az emberekből az irigység beszél.
49. es válaszolónak köszönöm szépen körül fogok még nézni de szerintem megveszem. Akinek meg csak arra futja hogy irigykedjen hát tegye!!!
kérdez, azt gondolom, hogy nincs neked pénzed ilyen kocsira, se 300E ruhára, annyira odavagy az irigységért, nem győzöd elégszer leírni :)
feltételezem nem is beszélsz 4 nyelven :D
sőt szerintem iskolás kis csitri vagy aki itt lóg ahelyett, hogy megtanuljon helyesen írni. mellesleg a helyesen LY! :)
minden jót
Igen tudok olvasni de a válaszokból látszik hogy az emberek nagyon irigyek!!!!!
Akinek nem telik ilyen kocsira azok féltékenységből és roszindulatból irt ide jött nagyon sok válasz és örülök neki hogy ami engem érdekelt azt megtudtam de azért mert nekem van azért nem kell utálni a másikat. Én is emberből vagyok ugyan úgy mint ti.
szegény kérdező:)
jól leszóltak!
Szerintem szuper a babakocsi, vedd meg mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!