Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit

[link]

2012. ápr. 11. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/127 anonim ***** válasza:
26%

Nekem a napokban fog érkezni, mert az új limitált kiadású színt rendeltem le belőle. Én rengeteget informálódtam róla és valóban tökéletes babakocsi. A régi modell az bár hasonlít rá sajnos az ülés alakja mégis nagyon sokat csúnyít rajta. Láttam régebbit és újjategymás mellett, tologattam, kipróbáltam, és sok sok érvet és ellenérvet meghallgattam róla (és persze még néhány akkor éppen tetsző babakocsiról) és egyértelműen akinek van az imádja akinek nincs annak pedig midnig van egy ,,barátnője" akinek pont ilyene van és utálja:D

Ismerőseim körében van több olyan akinek ilyen a babakocsija régitől az új modellig...Elképzelhetetlen, hogy valaki aki használja az azt állítsa hogy 1 éves kor után kicsi a gyereknek mikor 3 éves gyerek ugyan úgy fér el benne mint bármelyik kocsiba. Az hogy nem tűnik stabilnak...na az tényleg nem tolta még. Igen, nem túráztam soha vele és nem is tervezem. De aki megvesz egy ilyen babakocsit az túrázáshozvegyen egy jó nagy kerekű második babakocsit ha minden áron azzal akar útra kelni.

Már nagyon várom, hogy ezt a szürkés színt meglássam élőben. Nekem tetszik, hogy minden kiegészítőt össze-vissza kombinálhatunk rajta. Kicsit azért hiányolom az igazán egyedi mintájú huzatokat mert szerintem rengeteg lehetőség lenne még benne.

Viszont ha megnézed a többi babakocsi átlagosan olyan 120-tól 200 ezerig megvásárolható. Persze nem egy Silver Cross amit kb 700ezer ft-ért tusz megvenni ha szerencséd van... De nem tartozik az ,,olcsó" kategóriába. Szerintem nem megfizethetetlen, de nem olcsó. Én igazából nem találkoztam még utcán felém jőve olyan babakocsival amelyik árkategóriában magasabb lett volna. Azt hiszem, hogy az átlag emberek (tehát nem a sztárok) körében ez a babakocsi a plafon:) Kicsit úgy érzem a kérdésből, hogy provokációnak szántad.

Viszont ha igazán kíváncsi vagy rá, akkor a válasz: Igen! Ez a babakocsi nagyon jó. A designa különleges amit nem firtatnék hogy kinek tetszik és kinek nem mert ez teljesen egyéni. Van egy olyan funkciója amiről híres és ami miatt igazán egyedi. Ez pedig természetesen az, hogy a vázon lévő ülés magasan van, teljesen más a rálátása a világra. Amikor már botorkálna és ő maga szeretne rendetlenkedni és felfedezni mindent és nem szeretné ezt ülve megtenni amíg tolod...lenyűgözheted azzal, hogy olyan perspektívából látja a világot ahogyan bukdácsolva nem. A gyerek ha nyűgös akkor ugyebár küzd minden ellen és minndent szeretne ami ,,NEM" és mindent megenne ami ,,KAKA":). Néha szükség van néhány trükkre, hogy eltereld a figyelmét. Eredetileg pedig otopédiai szempontok szerint tervezték így, hogy az anyukának ne kelljen hajolgatnia a derekával.

Ahoz képest, hogy 100ezer ft alatt egy nagy adag selejt kocsit tudsz venni ahoz képest valóban nem drága 400ezerft valamiért ami igazán jó is. Sokan elfelejtik hogy évekig használjuk és fontos darab a babakocsi. Szerintem nem érdemes spórolni rajta mert nem egy ismerősöm veszi már a 3. babakocsiját néhány hónapon belül és még midnig szenved a mostanival is miközben már vehetett volna a 3 árából egy igazán jó minőségűt és a következő árát is hozzácsapva akár egy Stokké evo-t is:)

2012. ápr. 11. 15:38
 22/127 anonim ***** válasza:
89%

Hát, szerintem baromi drága, pedig gond nélkül megengedhetném én is a fiamnak, de tuti nem venném meg. Főleg ha már 9 hónapos lenne. Nekem nagyon fura, hogy olyan magasan ül a gyerek.

Ez a "nem bírom elviselni, hogy javítva volt", meg a "nem áll jól a gyereknek a fekete" beszólások meg nagyon nagyok! :)

Tuti nem kamu a kérdés? :)

2012. ápr. 11. 15:42
 23/127 A kérdező kommentje:

Kedves 21. es válaszoló!

Nem a kérdés nem provokálás képp írtam ki cska szeretnék venni egy ilyen babakocsit, és kiváncsi voltam a véleményekre.

Kedves 22. es válaszoló a kérdés nem kamu!!!

2012. ápr. 11. 15:46
 24/127 anonim ***** válasza:
100%
Nekem küllemre nem tetszik,túl modern!
2012. ápr. 11. 15:46
 25/127 anonim ***** válasza:
34%
Ó Még annyit az aóta válaszolóknak: A babakocsit lehet mindkét irányból tolni...és dőlíthető a háttámla is teljesen! A színt egyénileg választhatja ki a vásárló mindenféle szettekkel. Még a magasság is állítható! És a nyári szetthez flottír üléshuzat is tarozék ami kényelmi szempontból tökletes. Utazáshoz repülőutakhoz külön repcsizéshez való táska amibe bele lehet tenni és szállíttatni, télem bárányször ülés és téli szett ami nem csak szép de teljese védelmet nyújt a hideg ellen, bár nem tudom ki akarná kivinni olyan hidegbe a gyereket amihez ilyen védelem szükséges...És nagyon jól jön, hogy pl kávézókba amikor összejösztök barátnőkkel akkor simán az asztalhoz tud ülni a gyerek mint egy tetetőszékben...
2012. ápr. 11. 15:47
 26/127 anonim ***** válasza:
86%
Meg vagyok győzve. Küldhetitek. Jó hogy a kislányom nem látja, mert bele sem ülne az ő kis putrimobiljába. Irigy vagyok no. Nem baj...
2012. ápr. 11. 15:51
 27/127 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ez a fajta kocsi,de szerintem egy kilenc hós babának már nem praktikus,pláne,hogy a mózest már nem is bírnátok használni,mivel a mózese nem nagy(5-6hós korig jó)Bár azt írtad,hogy a babád méretei alapján még jó.?!Na meg egy 9 hós baba már szeret nézelődni.Max a hordozó részét tudnátok használni még 1-2 hónapig.
2012. ápr. 11. 15:52
 28/127 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ez ami bejött

Egyébként ha innen veszed sokkal jobban megéri: [link]

2012. ápr. 11. 15:53
 29/127 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A mózesrészt még a mai napig feltudom rakni az abc s kocsimra is.

még gondolkodok rajta de szerintem este meg fogom rendelni beleszerettem ebbe a kocsiba :)

2012. ápr. 11. 15:54
 30/127 xStefix ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok, nem rossz szándékkal, de az ilyen tiptop felsorolások után én már csak azt várom, hogy mikor jön, hogy "magától tolja a babát"...

Komolyan, tényleg ne haragudj, Kérdező, nem bántásból írom.

Igaz, én meg nem vagyok rest 20ezerért venni egy fél évig használható kendőt... bár azért a kettő nem ugyanaz.

2012. ápr. 11. 15:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!