Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Upp, akkor a mózes már nem is kell nektek.
Hát, ha megteheted... bár én ezt a pénzt is inkább másra költeném.
Kevdes utolsó válaszoló mi a gáz a kérdésembe?
Azért vennék neki ilyen kocsit mert ha lemegyünk sétálni midnig alszik és a mózesrészbe még elférne a méretei alapján amit olvastam és tudok róla. Szín nem feketébe venném világos drapp színre gondoltam azért mert a fekete szívja a meleget, és nem áll jól a gyerekeknek a fekete
Nem akarok kötekedni, de ez nem drága? :O
A kérdésre válaszolva: én nem venném meg. Főleg azután, hogy megvettük mi is a (nekünk) drága babakocsit, erre a gyerkőc utált benne lenni. Kb. 8 hónapos korától kezdte élvezni, mikor már tudott ülni és kilátott. Addig hordozókendő/csatos hordozó volt. A második gyermek sem szerette a babakocsit, a legkisebb pedig el van benne, de neki sem a kedvence...
Kedves 18 as válaszoló sajnos ez van nem bírom elviselni.
Tolom a kocsit és tudom hogy javítva volt, és csak arra tudok gondolni. Én sem vagyok egy milliárdos de nem vág földhöz ha a gyerekemnek egy drágább holmit akarok megvenni.
És amit már nem használok vagy eladom olcsón, vagy a szegényebb embereknek adom persze nem bántásból csak szeretnék jót tenni másokkal, akiknek nem telik még egy 10.000 ft os kocsira sem. Én nem felvágni akarok a pénzemmel csak a legjobbat a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!