Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Hú, már nagyon messzire mentünk a témától, de azért írok még egyet: szerintem a stílus, ahogy a Kérdező és a másik, a babakocsit már megvett anyuka sugallja, egyáltalán nem pénzfüggő dolog!
Nemtom, ízlések és pofonok, de én pl. alapjáraton viszolygok a legtöbb drága dologtól, mert rengeteg giccses, hasznavehetetlen vackot árulnak eszméletlen áron - a leginkább azon (bocsánat a kifejezésért, de) sznoboknak, akik kvázi meg se nézik, mit vesznek, csak minél drágább legyen. (Ez nem a Kérdezőnek és a másik anyukának szól, hanem csak általában írom.) Pl. egy időben vettem néhány tipikusan felsőbb rétegnek készülő magazint, lakás, öltözködés és társai témákban. Őszintén mondom, a hideg kirázott azoktól az ötlettelen ruháktól és érinthetetlenre berendezett házaktól. Utóbbiak nemhogy otthonosak nem voltak, némelyik olyan volt, mint egy múzeum.. pedig azt írták a cikkben, hogy kisgyerekes család lakik itt.
Szumszum, szerintem bárki be tud rendezni stílusosan, mutatósan és kényelmesen egy lakást, nem kell hozzá milliomosnak lennie (szerencsére). Elég, ha van egy kis kreativitása meg némi kézügyessége, ha épp az is kell hozzá. Engem sokkal jobban felvillanyoz az, amikor saját magam alakítgatom a kuckónkat, mintha csak bemennék egy lakberendezési boltba és mindent összevásárolnék. Főleg, hogy egy idegennel terveztessem meg az otthonom....
És még egy jut ilyenkor mindig eszembe: egy baba szerintem nem 50ezres kiságytól meg 400ezres babakocsitól fogja jól érezni magát, sőt; ezek, mint modern találmányok, még messzebb viszik őt az édesanyjától. Ugyanúgy, mint a légzésfigyelő meg a játszócumi... Persze nem mondom, hogy ezek mindig károsak vagy feleslegesek, de a széles körű elterjedésükkel sikerült az évek múltával eltávolítani a babákat az anyukáiktól, abban biztos vagyok.
Ha olyan a kérdés, amit ilyen jól lehet elemezni, akkor nyilván lesznek, akik ezt fogják tenni.
De szerintem bőven kaptál konkrét igen-nem válaszokat is a kérdésedre.
Csak,hogy meglegyen a 100 :)))
még mindig nem tetszik a kocsi...bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!