Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Kedves Kérdező,
sajnálom, hogy ilyen port kavart ez a kérdés, bár azért van sok értelmes válasz is. Lehet kicsit "nagyképűnek" tűnsz, de valószínű ez nem direkt volt. :)
én is és férjem is nagyon sokat dolgoztunk, hogy olyan életszínvonalon éljünk, hogy nagyjából mindenünk megvan. 3 gyereket nevelünk, a legkisebb 2hónapos, és még az első gyereknél sikerült egy jó babakocsit venni, ami kiszolgálja most még a legkisebbet is. Pedig nem volt ilyen drága, összesen 70ezer ft volt, a mózes a sport a babahordozó és egyéb kiegészítőkkel együtt 5éve. Bár akkor még nem is voltak ilyen drága kocsik, azaz én nem is néztem szét annyira, mert ez a fajta tetszett, és csak ezt néztük meg. :)
Én a helyedben nem venném meg a kocsit egy 9hós babának, max, ha lesz mégegy kisbabád. Viszont ha terveztek mégegy babát, akkor bátran vedd meg, főleg ha neked is ez tetszik. :)
további szép életet kivánok neked, és a lányodnak!! Ne foglalkozz az itteni rosszindulatú emberekkel, bár tényleg sok normális hozzászólás is volt.
1. 9 hósnak már kicsi lesz, vagy ha még nem akkor 3 hónap múlva kicsi lesz.
2. az ára szép de a kocsi, hát, ennyi pénzért szebbet is kaphatsz, sőt kevesebbért is kapsz sokkal szebbet
Nem vennem meg, nem vettem meg, mert inkabb bugaboo- valasztottam. Kiprobaltam mindkettot es az sokkal hozzam illobb volt tobb szempontbol is. De 9 honaposnak mar azt sem vennek, inkabb keresnek tokeletes sportbabakocsit.
Mi ugyan nem Magyarorszagon vagyunk, de nezz korul esetleg kulfoldi oldalakon is, mert sokszor nagyobb a valasztek es jobb az ar.
Nem kellene durvan neznem a babakocsik arat, de megis megteszem, mert nincs kedvem a szuksegesnek a ketszereset fizetni. Pl pont most dobbentem meg, hogy az altalam valasztott sportbabakocsit kepesek kiegeszitokkel egyutt 120-130 ezer forintert kinalni, en meg kulonosebb utanajaras nelkul beszereztem kompletten kb 60 ezer forintbol atszamitva. Alairom: tokeletes kocsi, ket gyermekem mar hasznalta es batran rakom el a harmadiknak is, de a legtokeletesebb kocsit sem azert kell megvenni, mert draga, hanem azert, mert jo.
Mindegy, hogy telne ra a duplaja is, de ha nem az ar/ertek aranyt vesszuk figyelembe, hanem csak azt, hogy a draga es az jo, akkor ez rongyrazasnak tunhet, semmi masnak. A gyerekvallalas celja pedig ne a rongyrazas legyen. Szerintem.
Ha már vásárol az ember járjon utána az áraknak. Majdnem feleannyiért is megkapod ugyanazt. [link]
Tehát vagy kicsit butus vagy, vagy kamuzol. Ha az ember valaha is ismerte a nélkülözést, akkor nem fog az ablakon tízezreket kidobálni.
Ja most meg még engem tirpákozol le és ti mik voltatok azért mert nekem van nem érdekel gondoljatok amit csak akartok nem a gépet kéne nyomni hanem mondjauk ahejett a 80 válasz hejett a gyerekkel foglalkozni vagy dolgozni, ha meg nincs munkád KERESS!!!
Aki keres az talál és mostmár mondhatjátok hogy tirpák vagyok nem érdekel magasról teszek rátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!