Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit

[link]

2012. ápr. 11. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egy sokkal jobb megközelítési mód! :)
2012. ápr. 11. 16:15
 42/127 anonim ***** válasza:
86%
Én már biztos nem égetném magam Dolce-ban ,ha ilyen kocsit tolnék :)
2012. ápr. 11. 16:22
 43/127 A kérdező kommentje:

Nem provokálás céljából írtam ki a kérdést csak vannak emberek akik az irigységet így tudják kifejezni.

Sajnálom hogy nektek enyi véleményetek van csak, de szerintem ha ti megtehetnétek ti is megvennétek, én a szívemmel és a pénzemmel együtt szeretem a gyereket, és nem sajnálok tőle semmit én is vettem neki olcsó pelust még az elején de nem bírta a bőre, még a mai napig én főzök neki, nem veszek üveges babyételt bár megtehetném, és enyit megérdemel a lányom.

2012. ápr. 11. 16:22
 44/127 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell magyarázni az iskoládat... :)
2012. ápr. 11. 16:24
 45/127 anonim ***** válasza:
100%
44. :D
2012. ápr. 11. 16:25
 46/127 anonim ***** válasza:
28%

Off: Ti sokan, akik itt mind lefikáztátok ezt a kocsit, hogy még akkor sem kellene ha telne rá. Hát kíváncsi lennék, ha mondjuk kijönne ennek a kocsinak a szakasztott mása, teszem azt egy kínai márkátlan változat, de ugyanezeket tudná és már 50 ezer alatt hozzá lehetne jutni, akkor vajon hányan vennének közületek? Még akkor is egy szar, ronda babakocsi lenne??? Meg túl modern?

Nem a kérdezőt akarom védeni, de ennyire nem kéne irigynek lenni.

A kérdezőnek viszont nem ezen az oldalon kellene véleményt kutatni, mert köztudott, hogy itt lehurrogják az ilyeneket, mert szerintük csak feltűnősködni szeretne.

2012. ápr. 11. 16:25
 47/127 anonim ***** válasza:
79%

Ha tényleg ilyet akarsz, nézz körül a Kika áruházakban, a kiállított darabokat leárazzák.

Szerintem 9 hónaposnak kicsi a Stokke mózes vagy épp, hogy jó, elég, ha a sima Xplory-t megveszed mózes és hordozó nélkül, mert abban is tud aludni a baba.

Amúgy nagyon-nagyon jó kocsi, de készülj fel, hogy be fognak szólogatni miatta.

2012. ápr. 11. 16:26
 48/127 anonim ***** válasza:
67%
Akkor válaszolok a kérdésre. Én nem venném meg, mert fekete és jön a nyár. Még melegebb lesz szegény gyereknek benne, mint amúgy lenne.
2012. ápr. 11. 16:30
 49/127 anonim ***** válasza:
73%

Nem a babakocsival van itt gond, és nem arra irigyek az anyukák, hogy meg tudja valaki venni. (egyértelmű, hogy van rá kereslet, különben nem forgalmaznák) A kérdés módja és anyuka egyéb kiegészítései nem szimpatikusak,

ami nem meglepő egy olyan oldalon, ahol hónap elején minden 2. kérdés arról szól, mikor jön a családi pótlék.

És sajnos ez a nagy magyar valóság...

2012. ápr. 11. 16:32
 50/127 anonim ***** válasza:
82%
Az angol kommentet nem kommentálod kedves profi angolos kérdező?????
2012. ápr. 11. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!