Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Kedves válaszoló!
A hejesírásról cska anyit hogy magyarul nem nagyon tudok hejesen írni, mert nem vagyok magyar angolul, németül, görögül vizsont nagyon is hejesen tudok írni.
És beszélni is, nem túl könyü nyelv a magyar de enyire megy sajnálom hogy nem vagyok tökéletes
Hát rohan a világ és eláraztanak minket az újjabbnál újjabb találmányok. Az én lányom pl le fog döbbenni tiniként ha majd nem lcd-tv vagy monitort fog látni valaha...mire az én édesanyám még azt meséli, hogy náluk az volt a nagy szám ha egyáltalán színes volt.:D
Vagy az okostelefonok...
Lassan elérhető lesz azok számára a Stokke kocsik akik most úgy szedik össze egy olcsó babakocsira valót is és már ki tudja..lehet magától közlekedőeket fogunk vásárolni:D
Nem jó az ha nagyon beszükült az ember mert nem fogja tudni felvenni a versenyt azzal a korral amiben él. Először én is idegenkedtem pl az windowsos oprendszer után az iMacem kezelésekor és azóta mit ad isten...azóta már iPhone alkalmazásfejlesztéssel foglalkozok....
Én örülök annak, hogy a távirányítóval bekapcsolom a tv-t, felkapcsolom a villanyt, bekapcsolom a gyerek körforgóját, vagy a hangfalak hangját állítom... régebben meg közröhely tárgyaként tűntem volna hogy m az hogy én nem tudok elmenni a tv-ig csatornát váltani...:D Gondoljatok bele ez akkor mekkora poénnak tűnt azoknak akik 80 évesen is tinédzser fizikummal hordták a vizet a kútról. Ma meg már szükség van rá (szinte?) mindenhol.
Én nem adnék érte ennyi pénzt,meg szerintem nagyon ronda kocsi:S De a te dolgod.Nem tolnám ilyenbe a fiam.Olyan mint egy bevásárlókocsi, kosár nélkül.
Szerintem sok nagyon egy babakocsiért ennyi pénzt kiadni,főleg,hogy 9 hónapos.
"És amit már nem használok vagy eladom olcsón, vagy a szegényebb embereknek adom persze nem bántásból csak szeretnék jót tenni másokkal, akiknek nem telik még egy 10.000 ft os kocsira sem."
ha majd meguntad ezt a kocsit is, vagy valamit kell rajta javítani, én egy szegényebb ember vagyok aki örülne ha jót tennél vele :)
"...Én nem felvágni akarok a pénzemmel csak a legjobbat a lányomnak."
Akkor a szíveddel szeresd azt a gyereket és ne a pénzeddel.
Szerinted őt érdekli, hogy a legmárkásabb babakocsiban tolod, vagy a legdrágább pelust szarja össze??
Akkor közeítsük meg más szempontból a dolgot, mert látom hogy itt sokan az anyagi miatt vannak kiakadva.
Ha kiadok egy eredeti Dolce&Gabbana ruháért majdnem 300.000 fortintot a férjemnek is meg magamnak is akkor a kocsi az szinte ingyen van ahhoz képest hogy az csak egy ruha.
36-os! Nagyon jó!
Én is beállok érte. A használt árából megveszem a ruhákat 74-től "kilencvennemtudommediig".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!