Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit

[link]

2012. ápr. 11. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/127 anonim ***** válasza:
87%
Tudom off, de miért van az, hogy ezek a nagyon tehetős anyukák szinte soha nem tudnak helyesen írni?!
2012. ápr. 11. 15:57
 32/127 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

A hejesírásról cska anyit hogy magyarul nem nagyon tudok hejesen írni, mert nem vagyok magyar angolul, németül, görögül vizsont nagyon is hejesen tudok írni.

És beszélni is, nem túl könyü nyelv a magyar de enyire megy sajnálom hogy nem vagyok tökéletes

2012. ápr. 11. 16:00
 33/127 anonim ***** válasza:
73%

Hát rohan a világ és eláraztanak minket az újjabbnál újjabb találmányok. Az én lányom pl le fog döbbenni tiniként ha majd nem lcd-tv vagy monitort fog látni valaha...mire az én édesanyám még azt meséli, hogy náluk az volt a nagy szám ha egyáltalán színes volt.:D

Vagy az okostelefonok...

Lassan elérhető lesz azok számára a Stokke kocsik akik most úgy szedik össze egy olcsó babakocsira valót is és már ki tudja..lehet magától közlekedőeket fogunk vásárolni:D

Nem jó az ha nagyon beszükült az ember mert nem fogja tudni felvenni a versenyt azzal a korral amiben él. Először én is idegenkedtem pl az windowsos oprendszer után az iMacem kezelésekor és azóta mit ad isten...azóta már iPhone alkalmazásfejlesztéssel foglalkozok....

Én örülök annak, hogy a távirányítóval bekapcsolom a tv-t, felkapcsolom a villanyt, bekapcsolom a gyerek körforgóját, vagy a hangfalak hangját állítom... régebben meg közröhely tárgyaként tűntem volna hogy m az hogy én nem tudok elmenni a tv-ig csatornát váltani...:D Gondoljatok bele ez akkor mekkora poénnak tűnt azoknak akik 80 évesen is tinédzser fizikummal hordták a vizet a kútról. Ma meg már szükség van rá (szinte?) mindenhol.

2012. ápr. 11. 16:05
 34/127 anonim ***** válasza:
84%
Én sem voltam rest 23 eFt-ot adni egy kendőért, de ez szerintem is más. Viszont majdnem egy fél gombóc egy kocsiért akkor is gáz, ha megengedheted, ha nem. Nemrég egy bevásárlóközpontban láttunk egy apukát, aki talpig Armani volt hasonló kaliberű kocsival. Hagyjuk. Oda kell menni sétálni... :D
2012. ápr. 11. 16:09
 35/127 anonim ***** válasza:
82%

Én nem adnék érte ennyi pénzt,meg szerintem nagyon ronda kocsi:S De a te dolgod.Nem tolnám ilyenbe a fiam.Olyan mint egy bevásárlókocsi, kosár nélkül.

Szerintem sok nagyon egy babakocsiért ennyi pénzt kiadni,főleg,hogy 9 hónapos.

2012. ápr. 11. 16:10
 36/127 anonim ***** válasza:
100%

"És amit már nem használok vagy eladom olcsón, vagy a szegényebb embereknek adom persze nem bántásból csak szeretnék jót tenni másokkal, akiknek nem telik még egy 10.000 ft os kocsira sem."

ha majd meguntad ezt a kocsit is, vagy valamit kell rajta javítani, én egy szegényebb ember vagyok aki örülne ha jót tennél vele :)

37/127 anonim ***** válasza:
87%

"...Én nem felvágni akarok a pénzemmel csak a legjobbat a lányomnak."

Akkor a szíveddel szeresd azt a gyereket és ne a pénzeddel.

Szerinted őt érdekli, hogy a legmárkásabb babakocsiban tolod, vagy a legdrágább pelust szarja össze??

38/127 anonim ***** válasza:
91%
Ohh...then please write down your opinion in English to us, just prove your truth! :) I have doubts about your fantastic skills. You can't stand the opinions about what you have asked, thanks by the way...I was the (first) one who suggest you to learn.
2012. ápr. 11. 16:11
 39/127 A kérdező kommentje:

Akkor közeítsük meg más szempontból a dolgot, mert látom hogy itt sokan az anyagi miatt vannak kiakadva.

Ha kiadok egy eredeti Dolce&Gabbana ruháért majdnem 300.000 fortintot a férjemnek is meg magamnak is akkor a kocsi az szinte ingyen van ahhoz képest hogy az csak egy ruha.

2012. ápr. 11. 16:11
 40/127 anonim ***** válasza:
100%

36-os! Nagyon jó!

Én is beállok érte. A használt árából megveszem a ruhákat 74-től "kilencvennemtudommediig".

2012. ápr. 11. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!