Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit

[link]

2012. ápr. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/127 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén ha lenne rá fél millám akkor igen, de kell hozzá egy másik kocsi is mert sztem ezt nem lehet összezárni és sok helyet foglal az autóban. Nagyon tetszik egyébként. Ha megteheted vedd meg. :)
2012. ápr. 11. 15:18
 2/127 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nagyon szép, de ez nagyon sok érte. Nagyon sokféle klassz babakocsit lehet venni akár a harmadáért is. És az benne a legrosszabb, ha egyszer el akarod majd adni nagyon sokat buksz rajta. De persze, ha megengedheted magadnak akkor nem szóltam. :)
2012. ápr. 11. 15:18
 3/127 anonim ***** válasza:
86%
Mindenképpen.
2012. ápr. 11. 15:21
 4/127 anonim ***** válasza:
69%
Stokke Xplory?Szerintem nagyon drága,de én is ilyent szeretnék majd,ha lesz babám.Inkább spórolok.Álom babakocsi :)
 5/127 A kérdező kommentje:
Igazából az anyagi része nem fontos anyira most 9 hós a lányom Abc design van neki cska a féke tönkrement és megcsináltattam de így már nem tudom tologatni benne mert tudom hogy hibás volt ezért kicseréltem akocsim is egyszer nem bírom elviselni hogyha valami javítva volt a kocsiba befér mert elég nagy a csomagtér
 6/127 anonim ***** válasza:
89%
jó világ...
2012. ápr. 11. 15:24
 7/127 xStefix ***** válasza:
85%

Nem. Nekem mondjuk nem tetszik se a színe, se a formája, de ez persze egyéni. (Nemtom, engem a hideg kiráz a fekete babakocsiktól... és ha a praktikáját nézzük, vajon nem fakul-e a nyári napsütésben itt-ott? Node mindegy.)

Egyetértek, szerintem is találnál olcsóbbat is, még akkor is, ha újat keresel.

Mondjuk én picit szkeptikus vagyok a multifunkciósokkal, de ez amiatt van, hogy az én lányom hipoton volt - még javában nem tudott ülni, amikor már régen kinőtte a mózest (nekünk textil volt)... De ez egy nagyobb babánál is gond lehet: mi lesz, ha a mózes-részbe már nem fér bele, de ültetni még nem tudod?

Szóval én inkább a dönthető támlájú 2-funkciósokra szoktam voksolni.

De persze attól is függ, mire és hányszor használnád, mennyit fogtok emellett máshogy közlekedni (autó, hordozó, kendő) stb...

2012. ápr. 11. 15:26
 8/127 anonim ***** válasza:
79%
Egy 9 hós babának már se bébihordó, se mózes nem kell. Amúgy amit írtál nagyon gáz, elnézést.
2012. ápr. 11. 15:27
 9/127 anonim ***** válasza:
51%
Rubint Rékának is ilyen van...
 10/127 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

9 hósnak szerintem felesleges, már nem tudod kihasználni. Inkább valami sport való neki.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!