Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
Nem. Nekem mondjuk nem tetszik se a színe, se a formája, de ez persze egyéni. (Nemtom, engem a hideg kiráz a fekete babakocsiktól... és ha a praktikáját nézzük, vajon nem fakul-e a nyári napsütésben itt-ott? Node mindegy.)
Egyetértek, szerintem is találnál olcsóbbat is, még akkor is, ha újat keresel.
Mondjuk én picit szkeptikus vagyok a multifunkciósokkal, de ez amiatt van, hogy az én lányom hipoton volt - még javában nem tudott ülni, amikor már régen kinőtte a mózest (nekünk textil volt)... De ez egy nagyobb babánál is gond lehet: mi lesz, ha a mózes-részbe már nem fér bele, de ültetni még nem tudod?
Szóval én inkább a dönthető támlájú 2-funkciósokra szoktam voksolni.
De persze attól is függ, mire és hányszor használnád, mennyit fogtok emellett máshogy közlekedni (autó, hordozó, kendő) stb...
Első vagyok.
9 hósnak szerintem felesleges, már nem tudod kihasználni. Inkább valami sport való neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!