Ti megvennétek ezt a babakocsit?
Nekem nagyon bejön és még nem is drága persze még vennék hozzá kiegészítőket de cska akkor venném meg ha jó is ez a kocsit
egyre jobb buli ez a kérdés :)))))
(az angolos válaszoló :))
Én is mindennap ránézek, mert szórakoztató. :)
Én is tettem fel egyszer egy babakocsis kérdést, 5 válasz jött rá.:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kedves Kérdező!
Azért a két stílus között van ám különbség! Pedig mi is megtehetnénk ám, hogy puccoskodjunk, mert párom baromi jól keres. :)
Kezdem azt gondolni, hogy már a Kérdező is élvezi ezt a kötözködést, különben nem válaszolna folyton. :)
Ha valakit tényleg zavar, hogy belékötnek, az rövidre zár, mert tudja, hogy akármit is válaszol, az csak olaj lesz a tűzre.
tessék és még marad pénzed is, írhatsz egy újabb kérdést!
"Van felesleges 280ezrem/amit megspóroltam/, szerintetek wc papírnak használjam vagy popsitörlőnek? Nem okoz gondot, mert van belőle jó sok!"
Szeretném hozzá tenni, hogy én eddig mindvégig normálisan válaszoltam kizárólag a babakocsi funkciói mellett érvelve. Most viszont szeretném kiemelni, hogy az összes sok hasznos válasz amire utalgattatok az kizárólag tőlem érkezett!!! Jött néhány olyan, aki félrevezetett igen csak. A babakocsi egyébként még attól egyedülálló hogy lehet vele lépcsőzni (ÉS VALÓBAN LEHET, NEM VICC). Aki azt mondja hogy 1 éves korig fér benne el a baba az hülyeséget mond! 3 éves korig lazán elfér benne a gyerek éppen úgy mint a többi kocsiba. A magasságát emelni tudod tehát akár úgy is használhatod hogy le van engedve vagy bárhogyan. Én már nagyon várom hogy megérkezzen a kislányomnak (egy másikat amit most utálok 210-ért vettem és UTÁLOM!!!) Az ára sok! Épp úgy mint egy autónak, lakásnak...vagy bármi egyébnek. Viszont nem megfizethetetlen. Nekem sincs pénz a bőröm alatt is még is belefér a keretbe mert nekem pont a stílusa tetszik. 300ezer ftos ruhát én nem veszek (jó egy esküvőit persze megvennék) de azért nem is hordok gagyikat bár inkább néhány kimondottan értékes darabokkal dobom fel az átlagosabbakat. Viszont a fontos az, hogy a stílusom legyen és jól álljon! Egyébként amit mi még most vettünk az egy Bloom Fresco Loft etetőszék. Szerintem ha ez a stílus amit képviseltek akkor a lakásotokba is ez illik majd. Álltalában a stokkeos anyukák ezt szeretik még és én is kaptam a tippet. Sajnos Mo-on csak a bababoo-ban lehet kapni. Szerintem tetszeni fog. Nekünk a házunk ebben a modern stílusban épült. Egyébként a babaágy a leander-ágya a picúrnak, de gondolom nem most rendeztek be babaszobát. Ha kedvet kaptál hozzá akkor a bababoon a bloom luxo pelenkázószekrényét vettük mi meg hozzá fehér-capuchino, mert igaz ez csak fehér , minden más fehér-rózsaszín a szobájába ami hangsúlyos. Szerintem nagyon jó termékeik vannak egyébként.
Nem kell milliomosnak lenni ahoz, hogy stílusos babaszobát rendezzen be valaki. Én nem adakozok, nem veszek 5 kocsit (ketten vagyunk és kettő van), nem veszek szigeteket és luxus villákat sem. Pedig van 2 irigylésre méltó otthonunk (2 országban is élünk) és emellett több lakás és ház ami vagy nyaraló vagy bérbe is van adva(külföldön). Az én apukám nagyon jól beszéli már a magyart és mégsem írna olyan szlenget mint te. Nekem ez nagyon furcsa volt. Szerintem a babakocsi megéri, mert minőségi darab és tényleg tapasztaltam mekkora a különbség (már írtam, hogy több ismerősömnek van és így ki is próbálhattam élesben is). Én csak azt bánom, hogy nem ezt vettem meg elsőre. Már 7 hónapos a lányom és nem kellett volna eddig szenvednem, ha utánnajárok a dolognak. A pénz pedig azért van, hogy megvedd belőle azt amire vágysz. Ezért dolgozik az ember annyit. Sajnos ha valaki olyan helyzetbe került, hogy a megélhetésért kell dolgoznia nem pedig az álmaiért akkor az sajnálatos dolog pláne hogy nem tudhatta előre amikor kisbabát vállalt. A babakocsi egyébként valóban nem drága ha külföldön élsz mert én ismerek olyan modelleket amik nem a legdrágábbak mégis magasabb az áruk ennél a modellnél. Sőt! Én voltam olyan szalonban is, ahol ez ,,gagyi" árkatekóriának számított. De ez egyébként mindenhol majdnem egy áron van (újjonnan!). Viszont nyilván más perspektívából nézi az az roszágban élő ahol 2szerese vagy háromszorosa a minimálbér a magyarországinál. Itt ,,jól keresőknek" számítanak azok akik havonta keresnek annyit mint a babakocsi ára, pedig hát aki megkeresi az tudja igazán, hogy az nem sok minden. Én se tudnék megélni belőle, pedig nem szórom. Viszont azt az életminőséget amit élsz fent kell tartani és nem jön és kopog be a pénz az ajtón... Nekem szerencsére sosem volt hogy ne lett volna igazán. A szüleim is mind a négyünket lakással és autóval indítottak útra amikor elköltöztünk(bár egy percet sem laktam benne:D). Én is csak úgy mertem vállalni az anyaságot, hogy ne kelljen aggódnunk azon, hogy miből fizetünk számlát vagy miből megyünk nyaralni...Mégsem dobom ki a pénzt olyanra amire nincs szükségem. Sajnos sok embert ismerek akikről tudom hogy nagyon utálatosan irigykednek és súgnak össze a hátunk mögött 1-1 találkozásnál. És utálom, hogy úgy végigbámúlnak engem tetőtöl talpig és még azt is kifigurázzák, ha bénán sikerült a hajamat kivasalnom és hullámos egy loknim. Már csak ha látom őket is elvörösödök mert zavarba jövök ahogy érzem a tekintetüket. Pedig hidjétek el, hogy én pont magasról teszek a hajukra és utálom azt a gonoszságot és irigységet ami bennük dolgozik. Már ha tudom, előre hogy megjelenhetnek úgy készülök el, mintha meg kéne felelnem nekik, csak ne kelljen majd visszahhallanom hogy aznap épp milyen hibát fedeztek fel rajtam. Soha nem néztem le senkit anyagi szempontok miatt, nekem az számít ki undok és ki nem. Az, hogy párommal sikerült megtalálnunk a számításainkat az a szüleink és a tanulmányaink miatt valósulhatott meg. Persze jól jött, hogy pároméknak sem volt gondjuk sokmindenre ilyen téren, de nem kerestem tudatosan ilyen párt. Ha üres zsebbel is simertem volna meg is őt találtam volna az igazinak. Szerintem nem csak azt kell tudni, hogy milyen az ha nincs. elég ha valaki azt tudja, hogy hogyan kezelje ha van. Viszont ha kiveri a biztosítékot ez a babakocsi akkor szeretném felhívni arra a figyelmet hogy a Silvercrosst mózes babakocsit poton 800e ftért árulják...
Úgy látom megérkezett az ikertesó is 117esként :)))).
Most már csak azon lepődök meg, hogy egyáltalán hogy mernek lealacsonyodni ezek a "szegény" anyukák a gyakorikérdésező anyukák szintjére. És miért is érdekli őket a normális, hétköznapi anyukák véleménye.
Tegyük fel, hogy elfogadható áron lenne ez a babakocsi, na meg az etetőszék. Az én babámat tuti, hogy nem ültetném ilyenbe.
Fogadjunk egy 13 éves unatkozó kamasz!
Kizárt,hogy több legyen!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!