Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
#341 dehogy utálom a férfiakat, egyedül te vagy tűzre való. Hiszen írtam is, hogy a válaszaidat tekintve még jobban tisztelhetjük a párjainkat, akik nem olyan mihasznák, mint te vagy.
Lógásról egyébként senki nem beszélt, mert egyedül te vagy az, aki nem érti, hogyha valaki 4 órát dolgozik, aztán hazamegy házimunkát ellátni és gyereket nevelni, az nem lógás.
Te vagy az egyetlen, aki nem érti meg, amit ez a sok ember ebben a sok valaszban leírt. Aztán persze mellébeszélsz, hogy nem a házimunka a baj...aztán felhozol egy példát, hogy valaki itt milyen rohadék, mert ha a pasi rászól a nőre, hogy hozzon neki sört, az biztos nem tenné meg.
Semmit nem írsz arra, hogy az tespedt fhaszodon kívül mit tennél a kapcsolatba.
Indokokat hozol amellett, hogy te szharul főzöl és csak jót akarsz a leendő szolgádnak, hogy nem azt eteted vele. Több válaszodban láttam, hogy magadat nagyon jó embernek akarod feltüntetni, de itt mindenki átlát rajtad.
Te vagy az, aki nem képes normális választ adni, aki összevissza beszél. Egy haszontalan, lusta, semmirekellő ember vagy. Hiába akarod rank fogni a kommunikáció megrekedését, te vagy itt az egyetlen értetlen ember.
Volt olyan időszak, amikor pár hétig kimaradt a szex. Egyszer azért, mert elveszítettem egy hozzám nagyon közel álló személyt és szinte semmihez sem volt kedvem, egyszer pedig azért, mert a páromnak volt egy sérülése, ami miatt "kiábrándult" a saját képességeiben. Mindkettő dolgon túllendültünk, mert ez egy kapcsolat lényege. A másik támogatása.
Hidd el, imádom vele a szexet, de a kapcsolatunkat ez csak egy része, nem az egésze.
25/N
Kérdező anyám 30 éve háztartásbeli volt és apám fizetett volna neki társalkodónőt, vagy valami részmunkát, hogy ne otthon legyen mindig a gyerekekkel. Hétvégén mosott, vasalt és vigyázott ránk, sőt a vacsorát is ő csinálta. Sőt mondok jobbat, anyám visszament a főiskolára, ő gondozta a testvéremet munka mellett.
Na ő egy odaadó férfi volt. Ilyet sajnos nem fogok találni, mert ha van is, már egy szerencsés nő lecsapott rá.
344 mivel úgy se lesz soha terhes párod, leírom, hogy a terhesség utolsó heteiben a legtöbb nő nem képes a szexre, az orvosok nagy része nem is ajánlja. A szülés után a nő ismételten hetekig nem fogja kívánni a szexet, pláne, ha gátmetszés is volt, az gyógyul neki egy ideig. De császár után lábadozás se sokkal jobb.
A legtöbb férfi nem dobja ezért a nőt, hanem hálás, hogy életet adott a közös gyermeküknek. Hogy téged idézzelek:
"További párkapcsolati tanácsokért iratkozz fel.
Szívesen"
340
Te pl mit tennél meg a parodért?
Mertbezt eddig nem tudtuk meg
333
Köszi, 😊megtaláltam! Ő is pont igy gondolja, ahogy én. Nem gazdag, (nálam a gazdag havi 10M feletti tiszta bevételnél kezdődik) de nem átlag alatti a keresetet, mint a tiéd. De megterentette a házat, amit a saját kezevel ujitott, (mielott hisztiznél, akiben tudtam segitetettem. Sőt, tobb szobában egyedul raktam a vinilt) és ő. IGAZI FÉRFI. nem egy ilyen kis nyikhaj semmirevaló mint te, aki a f*szán kívül semmit nem tud a kapcsolatba tenni.
351
(Lógásról egyébként senki nem beszélt, mert egyedül te vagy az, aki nem érti, hogyha valaki 4 órát dolgozik, aztán hazamegy házimunkát ellátni és gyereket nevelni, az nem lógás.
)
De az. Mindenkinek lehet saját véleménye.
(Semmit nem írsz arra, hogy az tespedt fhaszodon kívül mit tennél a kapcsolatba.)
Persze hogy nem írok mert a női nem nagyresze egy faék egyszerű ösztönlény akiknek semmit más nem érték a férfiben csak annak a külseje , státusz , és a pénze. Te is csak azt akarod hallani hogy nem vagyok egy adonisz és mivel átlag melós vagyok ezért gazdag sem. Hogy arra vihesd a sekélyes gondolkozásoddal a témát hogy “na megmondtam a faxán kívül semmit nem tud adni”
Lehet véleményed, hogyne, csak nincs igazad. A fű se lesz kék mert te azt mondod. :D
Szerintem meg te vagy faék egyszerű, hiszen nem mondtad még mindig meg, hogy milyen hozzáadott értéked van, ha már se pénzed, se külsőd, se jó személyiséged. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!