Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/620 anonim ***** válasza:
100%

Van mit és mivel mosogatni és van mivel és van mit főzni nálad?

Van egy full felszerelt konyhád?

Linkelsz egy képet a konyháról, ahol ezt lehetne neked csinálni?

Hány nm?

Be van vásárolva a kaja?

okt. 26. 14:16
 312/620 anonim ***** válasza:
90%

306: Sok más módon is lehet lakáshoz jutni.

És kapaszkodj meg, legtöbben nem egy 100 milliósban kezdik. Sőt, nekünk 6 ingatlanunk van Pesten a belvárosban, de egyik sem éri el a 100 milliós értéket és nem is tervezzük, hogy abban az árkategóriában vásároljunk, szükségtelen olyan értékű lakás, semmit nem tesz hozzá az életszínvonalhoz.

A legjobb helyeken is elboldogulnál egy olyan 35 millióval. Kezdő lakásnak meg fele annyiért is lehet vadászni, ha már mindenképpen csak vásárlásban gondolkodsz.

De teli van a város utód nélküli idősekkel nagypolgári lakásokkal...

okt. 26. 14:26
 313/620 A kérdező kommentje:

311

😃

Be akarsz törni? Vagy teszt hogy rend van e nálam így, hogy nincs nő a háznàl?

Egy átlagos kis konyha, minden van benne ami alap. Kb 3 méret széles csak. Nem egy amerikai konyha ahol külön munka asztal van az előkészítésre meg stb. Csak egy sima (amúgy épített ) konyha pult. A szekrény része vagy 30 éves. A gáz tűzhely is régi. Kb 11-12 éves. Még olyan ami gyufas megoldással megy a begyújtás. Már gondolkodtam rajta több éve hogy fel újítom az egész konyhát. De azért kellene erre vagy 500 ezer minimum. Nem létfontosságú egyelőre.

okt. 26. 14:28
 314/620 anonim ***** válasza:
81%
Az már jó, ha van konyha.:)
okt. 26. 14:31
 315/620 anonim ***** válasza:
100%

Akkor engem biztos nem választanál, ugyanis 27 agglegény veszett el bennem.

Erre az alapra találtam ki a rendszert.:)

Pl. eldobhatós edényeket vásárolok, nem porcelánt. XD

De azokra is ritkán van szükség, ugyanis elvagyok egy nap 8 cappuccino-val, 1 kefírrel és egy tábla csokival.:)

okt. 26. 14:33
 316/620 anonim ***** válasza:
100%

Na most visszaolvastam, régebbi válaszoló vagyok. Az én kérdésemre is elegánsan kihagytad a válaszolást, mint a legtöbbre, amire nem tudtál mit kitalálni.

269-es voltam utoljára amúgy, hogy ha mindketten éhesen esünk haza, de te finnyázol a halra, amit csinálnék, akkor mi van.

okt. 26. 14:40
 317/620 A kérdező kommentje:

Igazából felesleges nekem is a tányérok stb nagyrésze.

Kb 3 tányért használok. Csak a kiskanál amiből vagy 30 van mindig elől, mert kávét , teát keverem és a macskáknak is azzal szedem ki a konzervekből a kaját. Kb 20 percenként egy landol a mosogatóba. Aztán ezeket nem teszem el hanem van egy csepegtetős evőeszköz tartóm (temus de tök jó) és abban vannak mindig vagy 30.

okt. 26. 14:43
 318/620 A kérdező kommentje:

316

Akkor te ennéd a haladat, én meg csinálnék magamnak valami kedvemre valót. Sztem Airfryer csirke. + rizs. Ami nem tart órákig

okt. 26. 14:46
 319/620 anonim ***** válasza:
0%

"Csak a kiskanál amiből vagy 30 van mindig elől, mert kávét , teát keverem és a macskáknak is azzal szedem ki a konzervekből a kaját.2

Én úgy tökéletesítettem a rendszert, hogy nincs kisállat, és ezt a műveletet egy műanyag késsel teszem, amit utána leöblítek hidegvízzel, és vagy 3 hónapig használom.:) Amíg el nem törik.

Találtam 6 Ft alatt műanyag kést, 200-as csomagban veszem.

okt. 26. 14:50
 320/620 anonim ***** válasza:
71%

318: Az airfryer megint csak egy újabb mosogatnivaló tárgy.

A csirkét be kell tenni alufóliába, és megsül a sima sütőben, semmit nem kell utána mosogatni.

Vagy ha az túl egyszerű neked, lehet kapni alufóliából formázott sütőedényeket, tepsit is, 100 Ft körül van az áruk.

okt. 26. 14:53
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!