Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
353
Mondani persze bármit lehet. Én meg a Mikulás vagyok.
Rá tapintottam a lényegre! A kapcsolatod addig habostorta amíg mindkét fél megkapja amit akar. A sracod a lyukat amibe élvezhet, te meg a pénzét. Szerelmet hírből se ismeritek. Így bármelyik fél megvonja amit nyújt , és lásd rögtön meglátszana hogy stabil kapcsolatról szó sincs.
357
Nem voltam és nem is leszek ilyen szituációban már. Vagyis nem lesz gyerekem.
De amúgy a terhesség alatt és sokan utána is ducik maradnak. Számomra elvesztené a szexuális izgalmat. Azaz nem akarnák szopatast se. Csak miután vissza nyerte a korábbi külsejét. (Ha tudja).
Egyébként igazad van: megkapom amit akarok. Csak az esetemben ez nem a pénz, mert mindent magamnak állok, hanem a kölcsönös megértés, tisztelet, empátia, amid neked nincs. Érdekes, hogy a kritika ezen részét, illetve, hogy TE mit tudsz adni, továbbra is kerülöd és ugyanazt a lemezt játszod.
Ezek után csodálom, hogy okosnak tartod magad, mert még egy 5 éves kisgyerekkel is komplexebb vitát lehet lefolytatni.
358
Most komolyan egy gold diggert megszégyenítő vallomást olvashattunk? Nincs benned szégyenérzet?
360
Várj ezt nem tudom kihagyni!
A felsoroltjaidon kívül sorolj féfi értékeket! És megmondom melyikkel rendelkezem.
Ne haragudj, de nevetséges, hogy olyan emberek kapcsolatáról vonsz le következtetéseket, akiket nem is ismersz. Nem érzed ezt a vak vagdalózást kínosnak?
Ugyanúgy dolgozok, mint a párom, sőt, jelentősen több időt töltök a munkahelyemen, mert ő főleg itthonról dolgozik. Ugyanúgy elmondható (csakhogy a te stílusodban írjak), hogy én megkapom az ő f#szát, ő pedig az én pénzemet. Ezek számunkra kölcsönös dolgok, mert együtt vagyunk és megosztjuk, amink van.
Már rég szakítottunk volna egymással, ha bármelyikünk úgy érezné, hogy a másik kihasználja vagy nem szeretné őszintén. Aztán mégis már négy éve együtt vagyunk.
25/N
358 Senki sem golddiger, mert kíváncsi rá, te mit tennél bele a kapcsolatba. Mindegy, hányan kérdezzük, egyetlen pozitív dolgot ne tudtál leírni. Tehát marad az állítás akarsz egy 10/10-es instacsajt, akit az új infók szerint ha véletlen teherbe ejtesz majd dobsz, mert mamatestű nő nem kell. Ne lakjon nálad, de járjon át a tesped farkad kielégíteni, meg főzni, mosni, takarítani.
Fordítsuk meg, nézzük meg, mit szólnál egy olyan nőhöz, aki nem hajlandó főzni, neked kell hozzá átjárni főzni, takarítani. Ha picit is igénytelenebb vagy, vagy nem lesz fitt és edzett, dob a fenébe, mert neki csak a kondiszökevény pasi jó. Természetesen egy fillért nem fog rád költeni vagy a közös programokra, nehogy már az ő pénzéből szórakozz. Álomnő, igaz?
367
“ Ne haragudj, de nevetséges, hogy olyan emberek kapcsolatáról vonsz le következtetéseket, akiket nem is ismersz. Nem érzed ezt a vak vagdalózást kínosnak?”
Ezt beszéld meg azokkal a többi ide író nőkkel akik így ismeretlenül azzal jönnek hogy “ismernek” és a farkamon kívül semmit nem tudnék a kapcsolatba tenni. Nem érzed kínosnak hogy olyan buta nem tagja vagy akik egy anonim fórumon ismeretlenül vádaskodnak?
Sok boldogságot a kapcsolatodhoz ha ennyire szikla szilárd ahogyan mondod. Ritka esetek egyike lehet ilyen fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!