Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
 611/620 A kérdező kommentje:

610

Ha ismerik egymást akkor ezen rég túl vannak. Tudja mindkét fél hogy a másik milyen ételeket szeret.

nov. 4. 10:41
 612/620 anonim ***** válasza:
84%
Nincs szád, hogy megkérdezd a másikat, hogy mit szeret? Ne legyél életképtelen.
nov. 4. 10:43
 613/620 anonim ***** válasza:
73%
612 Sajnos az. Az anyja a haláláig kiszolgálta és utálja a nővéreit, mert azoknak van párja. Arra nem képes, hogy az olcsó albérlete mellett félrerakjon, hogy azt megvehesse.
nov. 4. 10:59
 614/620 anonim ***** válasza:
nov. 4. 11:01
 615/620 A kérdező kommentje:

613

Nem tudsz te semmit csak amiket a kérdésekben adott válaszokból összeollóztál.

Csak az egyik nővéremmel vagyok haragban. A lakást meg akartam venni. De a lakás felméretés után akkora önerőre , havi törlesztési összegre lett volna szükség amivel nem rendelkezem. És a lakás végösszege is annyi , hogy a jelenlegi havi fizetésemet nézve > 40 év is kevés lett volna hozzá. Ennek ellenére is bele ugrottam volna! De az önkormányzat nem akart engedni az önerőből és a havi vagy 300 ezer törlesztésből. Egyszóval tudtàk hogy nincs ennyi pénzem. Azt egy ideig találgattam hogy mi nekik a buli benne hogy fizessem ezt a piti díjat havonta, mikor önként fizettem volna akkar 40-50 ezerrel is többet , csak le legyen tovább bérlő….

nov. 4. 11:16
 616/620 anonim ***** válasza:
Anyád tart el? Nem csoda, hogy pótanyát keresel.
nov. 4. 11:59
 617/620 A kérdező kommentje:

616

Egyedül élek 5/6 éve. A szüleim már nem élnek. Durva hogy már az egész életem ismeritek lassan.

nov. 4. 12:10
 618/620 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva, hogy te ennyire nem érted, hogy mi a baj a viselkedéseddel. A barátaid mit szólnak hozzád?
nov. 4. 12:14
 619/620 A kérdező kommentje:

618

Nem sok van. De ők ismerik a előnyeimet / jó tulajdonságaimat is. Úgy másképp látnak mint ti.

nov. 4. 12:18
 620/620 anonim ***** válasza:
100%
Nem lep meg, hogy nem vagy egy szociális alkat.
nov. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!