Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
562
Nem értem mire gondolsz.
563
Ne röhögtess! Mi köze annak ahhoz hogy gyerekként volt pár rossz cselekedetem és felnőttként tudnék e szeretni egy nőt?
Elképesztő hülyék az itteni kommentelők ! Vagy direkt csináljátok a show-t, mert akibe nincs igazi hiba csak rohadt szerencsétlen a sorsa ahhoz kreáljátok hogy legyen mivel piszkálni.
567
Van és magas összeget fizetek utána. 13-15 ezret.
568
Szuper. De ne mindenben magadból indulj ki. Alapjáraton én sem kínoztam állatokat. Mindig voltak kutyáink is. Macska elsőnek már felnőttként lett. Talán már 24-25 éves is lehettem. A munkahelyen a gondnok bántott egy anya macskát és kölykeit amit mi oda befogadtunk. És az egyik kölyök kandúrt hogy megmentsem a haláltól azt gyorsan haza vittem. Sose volt addig macskánk de szerencsére amúgy a szüleim nagyon gyorsan megkedvelték. Én meg addigra már a munkahelyi cicázàs miatt már bele voltam bolondulva.
570
Nektek amúgy semmi nem lenne pozitív tulajdonság.
Ti már a kérdés legelején eldöntöttétek:
- szeretnè a pasi hogy főzzek ???
- nem gazdag nem jó pasi ????
- mit ad cserébe ????
- szexet is akar de mit ad cserébe ???
Bántsuk! Keressük a hibáit és tömegessen sértegessük a kérdezőt! Mindenről ő tehet ! Ha lesz harmadik VH az is miatta történik !!! 🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!