Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
Linkelnéd azt a választ, ahol CSAK a magassága miatt szidnak valakit? Mert esélyesebbnek tartom, hogy azért kapott negatív reakciókat, meet beleállt a nőkbe, hogy milyen gonoszak és felszínesek.
542
Azt eltudom képzelni hogy elsőnek kapta indokolatlanul a bántásokat. Aztán kialakult benne a düh és akkor visszavágott.
543
Persze tudok. Iskolában volt ilyen óra. Megtanították. Egy nagyon idős kedves néni volt a tanár. Kedveltem de már a nevére nem emlékszem.
Nem mellékelted azokat az állítólagos sértéseket, így nem érdemes több szót pocsékolni erre. Esélyesen meg se történt, legalábbis nem így.
545
Nem vagyok egy gyakori Wikipédia. Szerinted az összes ilyet elmentem könyvjelzőnek? Főleg hogy nem ka velem történt. De nem egyszer olvastam már olyan kérdést ahol lehet butácska amatőr volt a kérdező. De nem goromba meg semmi. És ezer számra kapta a gonosz válaszokat. És csak azért mert mondjuk alacsony volt a kérdés szerint vagy dagadt vagy postás volt a melója. Ilyesmi
546
Persze, miután neki csak a húsz éves insta cicák a megfelelőek,
547
Ez azért nem biztos ! Pl nekem is megfelelne 25-40 közötti szimpatikus nő. 35 vagyok de a negyven éves is ok lenne. Total átlagos nő (külsőre ) de másban nem átlag. Nem akarok unatkozni azért. Kell a közös érdeklődés.
Soha nem olvastam olyat, hogy valakit CSAK a magasságáért bántottak volna. ESETLEG incel férfiak szokták tenni, akik le akarják húzni az adott embert csak azért, mert nekik rossz.
Ez olyan mint a klasszikus kisfarkas kérdés. A nők próbálnak lelket önteni a kérdezőbe, aztán jön néhány "férfi", akik leírják, hogy "haver jobb lesz, ha feladod", "ezzel a bébirépával semmire nem mész, mert az összes nőnek a 25 cm kell, én tudom, nekem is ezért nincs nőm"
Persze nem szó szerint idéztem, de mindig valami hasonlót írnak be.
Megnézve a több mint 500 választ, itt egyébként te vagy az egyetlen felszínes ember, aki csak elvár, de adni képtelen. Helyedben felkeresnék egy pszichológust, hogy miért akarsz gyerek lenni egy kapcsolatban, miért nem férfi. Mondjuk gyereknek lenni egyszerűbb, mint férfinak...
"Főzhet, de szeretne e? Nem mindegy"
Az ugye megvan, hogy ez a nőkre ugyanúgy igaz? Kérlek, mondd, hogy ezt az egyszerű gondolatot képes vagy feldolgozni.
A főzés szeretete nem függ a nemtől.
549
Nagyon naiv vagy ha ezt komolyan gondolod. Hogy csak incel ferfiak bántják a többi sikertelen férfit. Nem egy rosszindulatú nő is van gyakorin.
Nem kell orvos, nem vagyok felszínes és nem akarok gyerek lenni egy kapcsolatban. Ne keverj az életképtelen srácokkal. Sok éve egyedül élek. Ráadásul még gyerekként ae lehetem gyerek mert soha! Még a szüleim se segítettek nekem semmit amikor gyerek voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!