Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?
Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?
És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?
588
Csak felháborító volt a feltételezés. Kutyára 35 ezret a 2 macskára 60-65 ezret költők havonta. Ha hosszabb időre elmegyek itthonról akkor kutya kap enni. A macskák reggeliznek és későbbre is hagyok. Van itató kútjuk. Száraz táp meg mindig van nekik elől hagyva.
Most reggel értem haza, és még mindig nem döglöttem le aludni! Ellenben a két macskával már labdáztam. Erről az elméletről is annyit.
592
Nem kell bizonyíték. Amúgy jól gondolod. Jelenlegi életemben az állataim 100x fontosabbak számomra mint a nők.
Akkor minek foglalkozol nőkkel?
Összevissza beszélsz.
Gondolom már betennéd valahova a farkad, de mivel a nők még csak rád se néznek, ezért egyre inkább incellé válsz, ahelyett, hogy elmennél egy pszichológushoz, hátha kicsit javulna az állapotod.
Folyton kiforgatod a szavainkat, nem lehet veled beszélgetni. Kibírhatatlan vagy!!
Azt írod, hogy egy nőtől elvárod a hagyományos szerepeket (miközben az dolgozik legalább 8 órában). Erre nyilván azt reagáljuk, hogy akkor a férfi is hozza a hagyomanyos szerepeket. Reakciód: pénzéhes nők, milliós fizetésű férfiak kellenek csak blablabla!
????
Tipikus lusta disznó, bár ennek nyilvan meg van a maga pszichológiai terminologiája. Ha azt mondjuk, hogy te tegyél valamit, kígyót-békát kiabálsz ránk, nehogy az igazsággal szembe kelljen nézned és tényleg fejlesztened önmagad. Lusta disznó, gyerek szintjén megrekedve. Ez egyébként a manipuláció egy fajtája, amit csinálsz - kár, hogy még ehhez sem vagy elég jó, mert itt kivétel nélkül mindenki átlát rajtad 😂
594
Nehéz mert náluk van az össze pna.
596
Röviden a kapcsolatukat a szerelem tartja össze. A nő nem akar hasznot húzni a férfiből.
Bár nagyon élvezem ezt a csoffadt farok jelzőt, de gondolom tudjátok hogy pont ellenkezőleg 🫡😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!