Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/620 anonim ***** válasza:
100%

"Még a szüleim se segítettek nekem semmit amikor gyerek voltam."

"én abban a család mintában nőttem fel ahol anyám minden nap főzött és takarított 5 emberre"

okt. 29. 15:56
 552/620 A kérdező kommentje:

552

Főzött meg takarított. Az nem segítség egy 10 éves gyereknek. Egyébb problémákra gondoltam.

okt. 29. 16:02
 553/620 anonim ***** válasza:
100%

Mert te főztél meg takarítottál volna 10 évesen...

Ennyit gondolsz a főzésről meg a takarításról.

okt. 29. 16:04
 554/620 A kérdező kommentje:

29 éves koromig anyukám takarított.

Amíg a két nővérem otthon lakott az addig rájuk is. Az idősebbre még várjunk talán 37 éves koráig.

Anyu az a típus volt aki panaszkodott hogy senki nem segít neki! És cselednek tartjuk de amikor megkérdeztük kell e segítség akkor ordított hogy nem; takarodjunk az útból.

okt. 29. 16:11
 555/620 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök jó, de nem magyaráz meg semmit. Sőt, még érthetetlenebb, hisz láttad, hogy a lánytesóidat is ellátta anyukád, mégis elvárod, hogy a nő gondoskodjon rólad.

Kérdeztelek (#550), mi van, ha a nő nem szeret főzni. Mert ha nem szereti, de rá van kényszerítve, ugyanolyan keserű lesz, mint anyukád.

Amit leírsz a gyerekkorodból, az alapján jobb embernek kéne lenned.

okt. 29. 16:17
 556/620 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem lehetett soha gyerek. Persze ez kérdéses, de lehet ezért keres maga mellé egy pótanyát most.
okt. 29. 16:25
 557/620 anonim ***** válasza:
100%

552 Nekem se segített. Egyedül tanultam. Azt mondta, mert okos voltam, minek tanult volna velem? És jogos volt.

Emellett én gondoztam az állatainkat, vittem haza a macskaalmot és nagyon sokszor vigyáztam a két húgomra egyedül. Hüpp, hüpp. Nem haltam bele.

Ahogy kivettem, 2 nővéred van, tehát te voltál a legkisebb és egyedül fiú. Anyuci pici szemefénye voltál. Sok mindent megmagyaráz.

okt. 29. 16:59
 558/620 A kérdező kommentje:

Nem volt egyszerű életem. Szívesen beszélgetnék valakivel róla. Az övé is érdekel. Nem szeretek csak magamról pofázni.

Mondhatnék sok dolgot ami kelteni kis szimpátiát valakikben. Dd vannak olyan dolgok is amire nem vagyok büszke! Sőt a mai napig nyom miatta a lelkifurdalás. Ugye egy barom tényleg állatvédő lettem! Dd nem volt kisgyerekként így.

Megöltem egy gyíkot meg egy békát egy tóparton, ahol nyaralónk volt.

Aztán divat lett a suliban a hörcsög tartás. És nekem is volt egy mama hörcsög. Így vettèk anyuék nekem. Gondolom nem tudtàk a boltba (ködös az egész) el ajándékuztuk a kicsiket. A mama hörcsög évekig megvolt. Foglalkoztam vele sokat. Nagyon szerettem. De valami változott otthon és amikor ideges voltam akkor elkezdtem dühömben bántani. Azt tusom megráztam a ketrecét amiben volt. Meg amikor kivettem és 1x2x vagy 3x direkt leejtettem a földre. Szóval nem ledobtam erővel , hanem csak elengedtem. Ilyen derék magasából. És azt hiszem a harmadik alkalomnàl elájult a hörcsög. És annyira megijedtem hogy meghalt… aztán nem halt akkor meg. És valami családi vitára vagy iskolai dologra lehettem mérges és nem a hörcsögre mert tényleg szerettem. Utána többet nem bantottam de meghalt kb egy év múlva. Jah aztán szintèn 8,9,10,11 éves korom tájékán az akkori német Juhász kutyànkat meg hógolyóval dobaltam de nem bántásként gondoltam erre hanem jàtékra. Akkor fel se fogtam ezt. Ezek után total megfordultam mert eltelt vagy 24 év és ezalatt meg mindehol szembeszálltam az állatkínzó emberek ellen. 2 munkahelyem is bánta. De nem érdekel, az állatok ártatlanok és nem tudjàk magukat megvédeni.

okt. 29. 17:28
 559/620 anonim ***** válasza:
84%

Te egy szadista vagy. Most hogy kiderült, hogy dühkitöréseid vannak, még inkább nem szabad soha ember engedni a közeledbe.

Az állatvédőknek pedig szólni kéne, hogy a jelenlegi állataidat mentsék ki tőled.

Amúgy menj a francba. Az mióta trauma, hogy erőszakosa vagy? Mást bántalmaztak, elvesztette a szeretteit. Ha már állat, esetleg elütötték a kiskedvencét, vagy valami súlyos betegség vitte el nem maga ölte meg, mint te.

okt. 29. 18:27
 560/620 A kérdező kommentje:

560

Sejtettem hogy fog jönni ilyen válasz! 8-10 éves voltam ember! És a hörcsög meg a kutya nem halt meg. A gyík meg a béka azok igen, dd sztem ennél sokkal rosszabb dolgokat tesznek a mai gyerekek! És sokkal idősebbek és előre kitervelt módon , mint én kis szarosként. Kérdezz meg egy sorozatgyilkost a börtönben hogy meg e bánta a tetteit! Az lesz a válasz hogy nem!!! Engem meg lassan 25 éve kísért egy gyík megölése. Gondolkozz már….

okt. 29. 18:56
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!