Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nagy baj a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj a mai nőknek ha a elvárjàk tőlük a mosogatást meg főzést?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasni hogy totál ki vannak borulva ha egy férfi úgy keres társat (nem cseledet - pót mamit) hogy az adott hölgy szeressen főzni meg rendet tartani. Régen ez volt a normális. Miben változott a mai világ fiatal női?

És még azt is megfigyeltem hogy ha a férfi mamahoteles (jó oke ez 30 évesen már tényleg gond) de ha önálló lakásban él pl albérlet vagy önkormányzati lakás stb azt is minden gennyes szarnak elmondjàk. Egyszóval csak az felelne meg nekik ha a férfinek van saját ingatlana. Azért ez nem túlzás Magyaroszágon? Mikor az átlag bér Budapesten 300 ezer nettó (jóindulattal) hogyan lenne már mindenkinek alap 100 milliós lakása meg 30 milliós autója stb?

okt. 23. 09:45
 601/620 anonim ***** válasza:
83%

598 a szerelem tartja össze??? Nem vár hasznot a férfitól???

Ember, a kérdésed arról szól, hogy te miket vársz el a nőtől!! Te folyamatosan az elvárásaidat hirdeted, de ha megfordítjuk a férfi felé, akkor azt írod, a szerelem tartja össze a kapcsolatot?? Hogy a nő ne várjon el semmit?? Nem veszed észre, mekkora logikai bukfencet vetettél? Vagy a férfinek nem elég a nő szerelme, neki kell, higy az csinálja a házimunkát, de egy jóasszony beéri a férfi szerelmével?

Egy ilyen buta embernek netet sem lenne megengedni használni, nem hogy nők kozelébe engedni... Bár az gondolom úgyse történik meg, azért ilyen frusztrált

nov. 3. 21:58
 602/620 anonim ***** válasza:
100%
601 gondolhatod, mekkora a szerelem, ha tenni nem akar semmit a nőért.
nov. 3. 22:11
 603/620 A kérdező kommentje:

601

Ugyanazt a kérdést meg a válaszait olvassuk? 🤔

Biztos észnél vagy? Nem én várom el a másiktól hogy legyen olyan mint a tini lányok, nem én várom el hogy tartson el és én nagy kegyesen akkor felporszívózók , nem én várom el hogy munka mellet tanuljon tovább mert meggyőződésem hogy diploma nélkül csak fogyatékos lehet, nem én várom el a saját ingatlant , meg a középkategóriás kb 7 milliós autót, nem én várok el kb ügyvezetői igazgató fizetést.

nov. 4. 05:50
 604/620 anonim ***** válasza:
100%

#603 nem, mivel te teremtettél egy kis világot magadban, abban élsz és a kérdést, a válaszokat ahhoz igazítod. Félelmetes vagy.

Elmondom a valóságot.

Te feltettél egy kérdést, amelyben az elvárásaidat közölted a nők felé.

Ekkor megkérdeztük, te cserébe mit adsz. Ha elvárod a hagyományos szerepet a nőtől, te tudod-e nyújtani a hagyományos férfi szerepet, mert ez így igazságos. És a hagyományos férfi szerephez sajnálom, de igenis a család fenntartása hozzátartozik :) belőled indultunk ki, ezért mondtuk, ha majd te hozod a szerepet, csak akkor várd el ezt a nőtől is. De hiába kérdezgettük, nem akartad elárulni, te mit tudsz nyújtani a nőnek, erre valami kibúvót keresve benyogted, hogy a kapcsolat a szerelmen alapul, normális nő nem vár el semmit.

Na, itt volt a logikai bukfenc :) te elvárásokkal indítottál, de cserébe semmit nem tudsz adni, a szerelmet csak azért írtad, hogy valamit írj, mindannyian tudjuk, hogy képtelen vagy a szerelemre, főleg, hogy a kapcsolataidat elvárásokra építenéd (házimunka csak a nő része, meg a többi, pl orális szex is csak a nőké stbstb), viszont te kijelented, hogy normális nő nem vár el semmit egy kapcsolatban. Ha még mindig nem érted, te tényleg olyan hülye vagy, mint amilyennek hittünk.

És megsúgom, a legtöbb nő nem várja el a kocsit, a milliós fizetést végképp nem, mindannyian tudjuk, hogy a lakásvásárlás nehéz manapság, tehát azt sem. Ezek a válaszok mind a te kijelentésedre adott reakciók, amik csak neked szólnak és nem a férfinem egészének. Rengeteg olyan férfinek van barátnője, felesége, akinek nincs milliós fizetése, albérletben lakik és még kocsija sincs.

nov. 4. 06:32
 605/620 A kérdező kommentje:

604

Milyen családról beszélsz? Szó nincs gyerekről! Így az egész meséd téves.

A mondandód második fele meg melléduma. Pont a vita fő része hogy szerinted én nem akarok adni semmit. Ami a pénzről meg a külsőségek kapcsán gondolsz.

nov. 4. 06:50
 606/620 anonim ***** válasza:
100%
A szeressen és a kötelező megcsinálnia között nagy a különbség.
nov. 4. 09:15
 607/620 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező: megmondtad, hogy neked ne szüljön senki, mert akkor már nem kell a nő! De továbbra sem tudod kibökni, hogy TE mit adsz hozzá a kapcsolathoz a követeléseiden kívül, mert elvárásaid az egekben a hozzáadott teljesítmény meg részedről 0.
nov. 4. 09:17
 608/620 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező leírta, hogy mit kap tőle a nő: pár év után talán kinyalja és talán vacsorával várja. Hát nem csodálatos? :D
nov. 4. 09:20
 609/620 A kérdező kommentje:

607

Mindent adok ami emberi jellembeli érték.

Az igazságtalan dolgokat nem! Azaz a lehúzást nem támogatom. Ez zavarja az itteni hozzászolók nagyrészét.

“Milyen férfi az aki nem hagyja a kihasználását” mentalitás ugyebár. Minden szarnak el vagyok mondva azért mert azokhoz a nőkhöz vonzódok akik szeretnek főzni. Dd bármi otthoni munkában segítenèk a páromnak. De ne gondolja azt hogy a férfi azért van hogy neki ne keljen munkahelyre járnia .

nov. 4. 09:59
 610/620 anonim ***** válasza:
100%

609.

Attól hogy adott esetben szeret főzni miért elvárás tőle hogy megtegye?

Mi van ha szeret de pl tudja magáról hogy nem tud olyan jól főzni.

Ha esetleg nem olyan ételt tesz le eléd ami neked is nagyon izlik akkor mit teszel?

nov. 4. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!