Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos (többek között) a férfi magassága a nőknek?
Itt van egy darab női vélemény:
https://www.youtube.com/watch?v=_SkPgaWjXRA
Szerintem a nők 90 százaléka de inkább több szintén igy van vele. Érdekel ki hogy vélekedik a videóban elhangzottakról.
Hátráltató tényező az alacsonyság. De csak ez miatt a legtöbb nő nem offol ki senkit aki ismerkedni szeretne.
Ha mellé kövér a törpe
Undorító a személyisége
Kevés az iskolai végzettsége
Kevés a pénze - rossz az anyagi helyzete
Na a fentiek közül valamelyik fent áll az alacsony férfinek , úgy már simán 100%os az elutasítása.
A magasság senkit sem érdekel, ezt csak az alacsonyak képzelik be maguknak.
Ami számít az a súly/alkat. Ha az rossz, akkor teljesen mindegy, mennyire vagy magas, vagy akármi más.
Őszintén? Tapasztalatom alapján sokaknak számít, de nyilván sokaknak meg nem, és az sem mindegy, hogy milyen mértékben.
Mostani barátnőm 1 centivel magasabb nálam. Őt egyáltalán nem zavarja, azt mondja, ez semmiség. Az előző barátnőm 2 centivel volt magasabb, szintén nem izgatta. Volt exem, aki majdnem 10 centivel volt magasabb, ez semmi problémát nem okozott a kapcsolatunkban. A beteges bizalmatlansága és kontrollmániája annál inkább. De egyszer randiztam egy 20+ centivel magasabb lánnyal is. Ő még imádta is, hogy "úgy tud magához ölelni, mint egy nagy játékmackót", és imádta, hogy amikor magához húz, hogyismondjam... a fejem szinte elveszett a mellei között.
A félreértések elkerülése végett: volt alacsonyabb barátnőm is, randiztam én nálam 20 centivel alacsonyabbal is, szóval nincs semmiféle fétisem, csak egyszerűen: nem tartom akadálynak a magasságkülönbséget.
A környezetemben is azt látom, hogy azért jónéhány olyan párt látok, akiknél 5-10 centi különbség is van a nő javára.
Egyébként... #1: szerintem az undorító személyiség soha nem jó ómen. A többi meg egyéni értékrend kérdése.De azért halkan megjegyzem, hogy túlsúlyos vagyok (azért kifejezetten kövérnek nem mondanám magam), van ugyan diplomám, de a barátnőmnek meg doktorija van, és bár nem vagyok elégedetlen, de azért nem élek fényűző életet.
Szóval: kifogások, kifogások, kifogások...
A nők úgy válogatnak a férfiak közül, mint a ruhák között egy ruhaboltban. Persze, egyénenként véltozik, ki hogyan vélekedik, de a 2 között erős korrelációt vélek felfedezni.
És de, vannak olyan nők, akik csak magasságra alapozva offolnak pasit; arra hivatkozva, nem vehetnek fel magassarkút vagy épp nem érzik így magukat biztonságban, ha nem magasabb a pasi stb.
Megjegyezném, azért a pasikat sem kell félteni, csak nem arról szólt a kérdés.
Az élet nem igazságos.
Ha nőként nem vagy szép arcú, ugyanígy másodvonalban vagy.
Kár ezt eltagadni.
1. Egyik exem pont ilyen volt, mindegyikbe beleillett. Adtam neki esélyt, el is szúrta. Lehuzott több százezer forinttal, kihasznalt testileg és lelkileg is. A kicsinyessége folyamatosan rajtam csattant. 162 cm volt.
Mostani párom 179-183 cm, en vagyok 163. :)
Legyen nálam magasabb, de azért ne legyen túl magas.
A férfiak sem szivesen ismerkednek általában náluk magasabb nőkkel.
2
A kollégád biztos nem csak magas, hanem jóképű és verbálisan sem gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!