Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a magasság? Pl miért törvényszerű az, hogy egy 160 centis pasinak nem lehet 180 centis barátnője, de fordítva teljesen átlagos?
Egyrészt nem mindenkinek fontos, másrészt bármilyen párosításra találsz példát. Édesanyám például kicsivel magasabb, mint édesapám.
A kutyákhoz pedig nem értek, de biztosan nem a pitbull a legerősebb. Az erő egyrészt nem múlhat csak fajtán, másrészt az állatoknál a fizikai nagyság ilyen szempontból igenis fontos.
Nekem személy szerint egyszerűen jobban bejönnek a nálam (176 cm) kicsivel magasabb srácok. Ugyanolyan ez, minthogy valakinek egy hajszín, arcforma vagy bármi jobban bejön.
19/L
"Az erő egyrészt nem múlhat csak fajtán, másrészt az állatoknál a fizikai nagyság ilyen szempontból igenis fontos."
Ott volt pl a neandervölgyi,ami átlagosan 165 cm magas volt.Mégis kb 2x akkora erőkifejtésre volt képes,mint egy mai edzett férfi és sokkal gyorsabb,szívósabb is volt.
A nemi jelleg mond valamit? A főemlősnél a hím és a nőegyed között 15%-os magasságkülönbség szokott lenni a hím javára. Nem mondom, hogy nincs olyan, aki ebből nem csinál ügyet, meg én is inkább a velem egymagas ill kicsit magasabb embereket preferálom... De az a megszokott, hogy a férfi magasabb, szőrösebb, mélyebb a hangja, stb.
Én mindenkit elfogadok, nem szoktam embereken szórakozni a magasságuk meg egyéb dolguk miatt, de a vonzalmat nem én határozom meg és azt sem, hogy párkapcsolat szempontjából ki tetszik. És mikor valaki kikéri magának, hogy miért nem tetszhet nekem meg miért nem ő az ideál, akkor nem tudom mit mondjak. Annyira röhejes még, nem unjátok?
Szerintem az erő számít,nem a magasság.
Ha én többet edzek,akkor én vagyok a férfiasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!