Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi antiférfiként végleg mondjak le arról, hogy valaha is lesz egy igényes (szájápolás, higiénia) átlagos külsejű barátnőm?
Lassan már a húszas éveim közepét taposom, de még egy csók sem csattant el. Az egyedüli pozitívumom, hogy arcra nem vagyok ronda (talán helyes?... de nem az a klasszikus jóképű sármos pasi). Viszont minden más téren olyan tulajdonságaim vannak, amelyek arra predesztinálnak, hogy sose legyen barátnőm:
* 169-170 centi vagyok
* 51-52 kg a súlyom
* Vékony (3,8 cm) a péniszem
* Félek a vezetéstől
* Sosem voltam még részeg
* Utálom a pálinka ízét
* Nem merek a csajok szemébe nézni (sosem szólítottam még le egyet sem, sőt alig beszéltem 1-2 csajjal életem során)
* Nem járok el sehova szórakozni (nem is lenne kivel)
* Kicsi a lábfejem (39-40)
* Nulla az önbizalmam (félek minden szituációban, hogy beégek kezdve a vásárlástól a beszélgetésig)
Úgy érzem, hogyha az önbizalmamat összeszedném, akkor a csúnya (molett, baltával faragott arcú) csajoknál még így is lenne esélyem, de egyúttal azt érzem, hogy a testi paramétereim miatt az átlagos csajoknál viszont labdába sem rúgnék. Márpedig nem leszek álszent és elárulom, hogy csakis min. átlagos gyengéd vonású csajokhoz tudnék vonzódni. Nagyjából ilyenekhez:
Főleg abban a tudatban, hogy arcra közel sem vagyok csúnya és a testalkatom/személyiségem miatt sok pasival ellentétben a finom intimitást jobban igényelném, mint a nyers szexet és természetes, hogy előbbit csak egy finom lánnyal tudnám élvezni. Akkor meg mi értelme lenne egy olyan csajjal együtt lennem, akihez nem vonzódok és ezáltal ő sem lenne boldog?
* Kicsi a lábfejem (39-40)
Neeemár. Találkoztál valaha olyannal, akinek ez számított? :D
Ha az anyag antianyaggal találkozik, akkor kioltják egymást, egyesülve megsemmisülnek. Ez alapján nem lehetsz antiférfi, vagy még sosem találkoztál férfival.
Nem tudom hogy pontosan mekkora a péniszem, de nem lehet 3,8 cm-nél jelentősen vastagabb, és még senki sem panaszkodott.
Mindenki leszarja hogy mekkora a lábad, amire ráadásul sokkal könnyebb cipőt kapni, mint 44-45-re pl.
Én szeretem a pálinkát, de ezt is leszarja mindenki, viszont utálom a sört, ellenben ezen csodálkoznak.
Az viszont hogy nincs önbizalmad, és hogy nem jársz el szórakozni, (ami szerintem nem csak a disco-romkocsma-koncert hármast fedi le), tényleg probléma. Ha ezen a kettőn változtatsz, nem lesz baj. Próbáld ki!
Argentin tangót ajánlom, ott elöny. Ha csak pár centivel vagy magasabb a párodnál. Házi feladat: keress egy kezdő csoportot, és iratkozz be!
Hát nem ezek a leírt paraméterek fontosak ám! Hanem a kisugárzásod igazából! Ja igen, a szemükbe kell nézned, nincs mese! A vonzalom egyik alapköve.
Igen, mint ahogy az állatvilágban is. Végül is mi is állatok vagyunk, csak tovább fejlődtünk. És most nem kell kinevetni, ez a tudomány álláspontja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!