Mitől? Mitől büdös a szám?
Figyelt kérdés
Mitől lehet az, hogy napi 3 (ha otthon vagyok több) fogmosás, rendszeres fogselymezès után is büdös a szám? (Lassan már kinyitni nem merem a számat.) Mit kéne tennem, hogy ez elmúljon? A fogszabályzómnak lehet köze ehhez?2016. nov. 8. 23:57
1/5 anonim válasza:
Reflux, Cukorbetegség is lehet a háttérben. A fogszabályzóról nem tudok nyilatkozni. Listerine-t használsz?
2/5 anonim válasza:
Tömött fog, nyálkő, garatmandula problémák, vagy szuvas, esetleg tömött fog ami lappang.
Nyers zöldséget kellene többet enni, nekem is mindíg büdös, mert húst hússal eszek, a fogkrémek, meg a szájvizek ezen nem segítenek, mert a nyálösszetételedtől lesz büdös, ami a táplálkozási szokásaid szerint alakul, és áll be.
Ha változtatsz az étkezéseden, néhány hét múlva kitisztul a nyálad, és a mikro vérkeringés is a szájnyálkahártyádban, hacsak nem azok a problémák vannak amiket az elején soroltam.
3/5 anonim válasza:
Egyél több salátát, zellert, stb-t ecetes szószok, meg kencék nélkül, és kevés édes gyümölcsöt kivéve az ananász kókusz, mert ezek jót tesznek az ínynek.
5/5 anonim válasza:
Miket eszel? Sok tejtöl,tejtermékektől,cukortól és kávétól is lehet büdös a száj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!