Hova forduljak, ha büdös a szám?
Mindent használok: fogselyem, szájvíz, napi 3x mosok fogat jó alaposan. Voltam fogorvosnál, a fogaim szépek és egészségesek, ápoltak. A nyelvemen van ilyen bűzös lepedék, és hiába kaparom le, egy fél órán belül visszatér.Milyen irányban induljak el először?
Fül-orr-gégész: régebben nagyon-nagyon sokszor volt arcüreggyulladásom, meg egyéb jó kis légúti betegségek. Szénanáthás vagyok, és pár éve azt mondta a doki, hogy esélyem van az orrpolipra is (horkolok is keményen).Meg úgy érzem, hogy az orrváladék ott "pang" a torkomban, sokszor köpök fel nagyobb váladékdarabkákat. Mandulám viszont nincs, de 3x szedték ki, mindig újranőtt.
Belgyógyász: apa refluxos, nem tudom, ez mennyire lehet örökölni. Úgy hallottam, a nyitott gyomorszáj is okoz ilyeneket.:)
Azonban hallottam még egy Candida nevű szájpenészről is. Szóval hol induljak el először? 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!