Mitől büdösödik a szám?
Rendszeresen (reggel, este) mosok fogat. A mandulámat kiszedték, régen attól volt minden problémám.
Folyadékot is iszom rendesen, de több opciót nem is tudok felsorolni, mert nem tudom mik a lehetséges okai a száj bebüdösödésének.
Mitől van? Mit tegyek ellene?
Válaszaitokat megköszönöm!
Két lyukas fogam volt felül, de azokat betömték, de mostanra már "tönkrementek" mert körzeti fogorvosnál voltam, és ingyen csinálta, de látszik is...
Terveztem már ismét bejelentkezni fogorvoshoz, mostanra már pénzért, de akkor ennek a szájszagnak elkerülése érdekében felgyorsítom a folyamatot.
Köszönöm a válaszod!
Nekem a fogkő volt. Pedig normálisan mostam fogat, fogselymeztem, Listerine-eztem. Rá fél órára, hát, nem azt mondom, hogy büdös volt, de nem szívesen hajoltam volna senkihez közel.
(Pont azt néztem filmekben is, mikor egymás képébe másznak, hogy nem félnek, hogy büdös a szájuk?)
Elmentem fogkő leszedésre, azóta fogmosás után amíg nem eszem valamit, teljesen friss a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!