Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen fontos a magasság? Pl miért törvényszerű az, hogy egy 160 centis pasinak nem lehet 180 centis barátnője, de fordítva teljesen átlagos?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 17:39
11/21 anonim válasza:
De lehet!
Ha nem csóró, és nem komplexusos majom, aki a Gyakorin rinyál.
12/21 anonim válasza:
"Én pl a barátnőmtől is elvárom hogy erős legyen.A gyenge kislányok nem tetszenek"
Nekem meg a 160 centis pasik nem tetszenek. Ízlések és pofonok.
13/21 anonim válasza:
Nemhogy 180, de 150 centis barátnője sem lehet egy 160 centis pasinak. Minden nőnek magas férfi kell, mert ösztönlények, csak a hormonjaikra hallgatnak párválasztáskor.
14/21 anonim válasza:
Szerintem addig ne csajozz, míg helyre nem rakod az önbecsülésedet. A vak is látja, hogy nem a nőkkel, hanem a te önbizalom hiányoddal és egyéb gondjaiddal vannak a bajok.
15/21 A kérdező kommentje:
Én erős vaagyok,220 kilót emelek,járok MMA-zni,szóval jobb vagyok mint egy 185 centis pasi.Elverem
2020. jan. 27. 00:35
16/21 Rockarc válasza:
Jol van pistike, most mar eleg spenotot ettel. Nagyobb nem lettel tole, erosebb sem, de legalabb megmagyaraztad az igazsagod, amit senki nem hitt el. Mi lesz a kovetkezo lepes?
43F
17/21 anonim válasza:
Èn magasabb vagyok a páromnàl. Na bumm.
22/N
18/21 anonim válasza:
Mert az ilyen seggdugaszoknak nem fejlődött ki az agya! Szart sem érsz az erőddel a mai világban. Ha használod már le is sittelnek. Az ókori Rómában talán számítottak az ilyen állatok mint te. Ma megvetik az ilyen agyatlan parasztokat. Igen, a nők is! Nekik élmény kell, nem egy gyökér izomagy-kispocs-telekomplexusokkal kombo!
19/21 nemaRendőrség válasza:
Szeplanyok, te vagy az?
20/21 anonim válasza:
mert a nők felnézni akarnak a férfira, fordított esetben hülyén festenétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!