Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire fontos (többek között)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos (többek között) a férfi magassága a nőknek?

Figyelt kérdés

Itt van egy darab női vélemény:

https://www.youtube.com/watch?v=_SkPgaWjXRA

Szerintem a nők 90 százaléka de inkább több szintén igy van vele. Érdekel ki hogy vélekedik a videóban elhangzottakról.

okt. 5. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Az egy baromság.

A jóképűség sokkal fontosabb.

Magas de rondácska feje van nem kell

okt. 5. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
A párom 196 és én vagyok az első barátnője (26 éves volt). Nem ez számít feltétlenül, bár nekem mindig nagyon bejöttek a magas csávók.
okt. 5. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Eléggé fontos nekik.

Nálam ismerkedés alatt első körben felhozzák a magasságot. Ha pedig kiderült, hogy x alatt vagyok, dobnak. Ha felette, akkor folytatják, de jön a többi szűrő.

Élőben meg látják. Ott nem kérdezik, hanem egyből dobnak ha nem vagy magasabb. De volt aki élőben is megkérdezte, hogy pontosan tudja.

Én őszintén csak egy olyan ismerőst tudok, akinek a nője magasabb, ott is csak pár centivel.

Szóval igen, ha alacsony vagy, szívás:))

okt. 6. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként meg szelektálok mellméret alapján...

Csak mondjuk azt egy fokkal könnyebb módosítani, mint a magasságot.

okt. 7. 23:59
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

14. Miért, mekkorát keresel?

Mi is szeretjük ha vastag egy farok :)

okt. 8. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy C-kosár legyen. 🫣😁
okt. 8. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy szerintem a férfiaknak pont ugyanilyen jogos mellméret alapján szelektálni, vagy súly alapján. Egyik nemnél sincs probléma a preferenciával. És mégse látok nőket hisztizni, hogy nem szeretnék a pasik, mert kicsi a mellem. Nekem stabil C kosár, volt olyan pasi aki megmondta, hogy ő a kicsi, kemény cicit keresi. Na bumm, neki nem én kellettem. Nekem meg a magas pasik kellenek, hát ez van.
okt. 8. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Azért a súly alapján annyira nem mervado. Aki nőként izmosabb, nem lesz 55kg vasággyal együtt, hanem inkább 60.
okt. 9. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!