Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak tényleg ennyire fontos a magasság vagy ez csak egy mém?
2#
És aki nincs 170 cm magas az selejt, bszdjon meg?
Mi amúgy ez a mágikus 170 cm, mit tud automatikusan jobban a 170 centi magas pasi a 169 centi magasnál?
Mert a társkeresőkön is gyakran megadják bűvös minimumhatárnak a nők a 170-et!
Amúgy ez a magasság mizéria objektíven tényleg marhaság, a nők jelentős részének mégis ez a legfontosabb.
Kérdezd meg bármelyiket, hogy a magas vagy alacsony pasik jönnek e be nekik: a döntő többségük magas pasit akar! Mert attól fellobban a láng vagy mi a fsz.
Egyénfüggő. Egy 150-160 centis csajnak valószínű nem okoz problemát, mert a férfiak nagyobb része ennél magasabb.
Nekem a 175 centimmel már okozott gondot, mikor ilyen 165 -170 centis öcsike figurák próbálkoztak be folyton, akikre egyszerűen nem tudtam férfiként tekinteni, vonzódni pláne nem.
Mindegy is. Végül megtaláltam életem párját aki számomra vonzó minden téren, egyébként 195cm magas:)
Az alacsonyabbak meg kezdjenek a magukhoz való nőkkel, vagy olyanokkal akiket nem zavar ha egy pasi ugyanolyan, vagy alacsonyabb náluk.
Különben van benne valami, én 182,5cm magas pasi vagyok, ha kihúzom magamat elérem a 183 cm-t is.Lekopogom szerencsére sose volt gondom az ismerkedéssel.
Az egyik legjobb barátom 167 cm állandóan panaszkodik,hogy kikosarazzák a lányok.
Ez a 170-175 cm egy mágikus szám lehet a nőknél :)
Dehogy mindegy!
Az alacsony pasi is felnőtt férfinek számít 18 éves korától felfelé a hatályos magyar jog szerint, akár tetszik neked, akár nem! Jogfosztani nem akarsz minket?
A rühes kutyát nem érdekli, hogy kivel bszol.
Valahogy nem tudod megállni, hogy ne becsméreld embertársaidat a külsejük alapján, ezt a normális emberek az oviban kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!