Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan fontos a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a lányoknak, hogy a fiú magasabb legyen?

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 18:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Mert azt súgják az ösztöneik, hogy egy magasabb férfi férfiasabb és jobban tud rájuk vigyázni.
2019. febr. 24. 18:07
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

Mert NŐNEk tudja mellete érezni magát! A férfi férfias,a nő nőies.

Ha egy pasi alacsony és satnya akkor nem domináns him férfi.Akkr inkább csak egy kis kölyök.A nőnek szuksége van egy erős támaszra ami a Férfi!

3/22 anonim ***** válasza:
20%
Nem hiszem,hogy fontos lenne
 4/22 anonim ***** válasza:
71%

172 vagyok és nő. Nekem mindig fontos volt, hogy legalább 186 cm magas legyen, pont azért, amit írtak többen, hogy mellette törékeny nőnek érezhessem magam.

(Férjem is 186 magas.)

2019. febr. 24. 18:11
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindenkinek fontos. Nekem nagyon, mivel én is magas vagyok. A jelenlegi párom több, mint két méter és egyetlen kivétellel csak magas párjaim voltak. Az az egyetlen férfi, aki nálam 15 centivel alacsonyabb volt, folyamatosan kényelmetlenül érezte magát emiatt és őszintén szólva én sem tudtam kezelni a helyzetet. Nagyon furcsa volt, hogy ha meg akarom csókolni, akkor le kell hajolnom. Egyszerűen tényleg úgy volt, ahogyan előttem írta valaki, nem éreztem magam nőnek mellette. A jelenlegi párom mellett biztonságban érzem magam, persze ez nem csak alkati, hanem jellembeli kérdés is.
2019. febr. 24. 18:13
 6/22 anonim ***** válasza:
61%

Mert egy átlagos nőnek jobb érzés felfelé csimpaszkodni mint lehajolni.

Ösztönszerűen az erősebb hajol le a gyengébbhez.

Vannak olyan erős személyiségű emberek ahol ez nem számít, de a szokások az átlagembert megtörik.

2019. febr. 24. 18:14
 7/22 A kérdező kommentje:
És ha lezúzom a magasabb embert bunyóban,azzal bizonyíton,hogy elég férfias vagyok?
2019. febr. 24. 18:29
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Alacsonyabb pasit nem tudok szexuálisan vonzónak tekinteni.

Amúgy a férfiak legtöbbje sem akar magasabb nőt.

2019. febr. 24. 18:31
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

"És ha lezúzom a magasabb embert bunyóban,azzal bizonyíton,hogy elég férfias vagyok?"

Inkább azt, hogy kis agresszív, kisebbségi komplexusos suhanc vagy.

Kiábrándító a verekedő, kötekedő pasi.

2019. febr. 24. 18:32
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, én a csúnya arcot vagy a kis súlytöbbletet/soványságot is el tudom nézni, ha magas. Gondolom, a fiúkban is inkább egy kicsi törékeny lány mozgat meg valamit, mint egy vele egymagas, vállas, debella nő.
2019. febr. 24. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!