Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan fontos a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos a lányoknak, hogy a fiú magasabb legyen?

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
De azt hozzáteszem, a barátnőim közül én vagyok az egyetlen, akinek ez szempont. A többiek nem ájuldoznak, ha magas egy férfi.
2019. febr. 24. 18:48
 12/22 anonim ***** válasza:

"És ha lezúzom a magasabb embert bunyóban,azzal bizonyíton,hogy elég férfias vagyok?"

Az erő megnyilvánulási formája a szellemi erőfölény, a hatalom, a vagyon, a pozíció is.

2019. febr. 24. 19:21
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert a nők ösztönösen a jó génállománnyal rendelkező férfiakhoz vonzódnak, hisz erős, egészséges utódokat akarnak. Márpedig a magasság az első számú indikátor, hogy génekkel rendelkezel. Minden más duma és mese a nők részéről.
2019. febr. 24. 19:28
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Azért, mert a magasabb férfi jobban néz ki, illetve jobban lehet vele menőzni a barátnők előtt.
2019. febr. 24. 19:37
 15/22 A kérdező kommentje:

Az erő megnyilvánulási formája a szellemi erőfölény, a hatalom, a vagyon, a pozíció is.“

Akkor miért fontos a magasság?

2019. febr. 24. 19:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a törékeny nőket.Az erős,vadállat nőket szeretem,akik egy átlag pasit megennének reggelire,mint pl.a küzdősportoló lányok vagy ilyesmi.
2019. febr. 24. 19:59
 17/22 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen kink is van, de ha téged ez indít be, gondolj arra, akik a magas pasikat tartják szexinek, ugyanazt érzik, mint te a küzdősportosokkal kapcsolatban.
2019. febr. 24. 21:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem,hogy egy alacsonyabb,brutál erős,kigyúrt,ketrecharcos csávónál miért férfiasabb egy magas puhány tápos csirke,aki 150 kilót sem bírna megemelni.
2019. febr. 24. 23:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Van akinél ösztön, pl egy alacsonyabb férfi az anyai védelmező ösztönt váltaná ki belőle, nem a szexuális vágyat.

Ez genetikailag kódolt dolog, nem tehet róla, ettől még tisztelhet, sőt elismerhet téged, mint férfi, de nem fog működni a kémia.

Másoknál meg csak felszínesség és sekélyesség, mint pl #2 válaszolónál az a fontos, hogy lehessen mutogatni (hogy jöttek ide a magasságtól abszolút független dolgok, a satnyaság és egy viselkedés forma??).

Kérdező, van egy csomó alacsonyabb lány, akit nem fog zavarni a magasságod, sőt magasabb lányok is, akiknek ez nem számít, minden nap láthatsz ilyen párokat.

De te túlpörgöd ezt.

2019. febr. 25. 08:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem férfiasabb, hanem szebb, vonzóbb. Már ha neked a férfiasság csak fizikai erőben mérhető.
2019. febr. 25. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!