Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyabb 150-160cm körüli lányoknak kevésbé fontos egy fiú magassága mint egy magasabb lánynak?
Pont hogy nekik fontosabb!! Soha nem állnának össze alacsony vagy magukkal egymagas pasival! Pont ma volt egy ilyen női válasz, nem keresem már vissza, azt írta, hogy hül.yén néznének ki, két alacsony, mint két törpe, viszont a magas-pasi alacsony nő, senkinek nem furcsa. az természetes. Így a 150-es nők 175 feletti pasit keresnek, hogy kompenzáljanak. Tehát az alacsony pasik fel is köthetik magukat.
Még szerencse, hogy én 184 cm vagyok. (nem kérek priviket az alacsony nőktől!).
Nem feltétlenül.
170cm magas vagyok, mindigis az tetszett, ha a srác velem egyforma magas vagy épp csak magasabb. Az exem 175cm, a párom 178cm.
Vannak olyan lányok, akik alig 150-155cm magasak, de fontos számukra, hogy a srác 180cm+ legyen. Nem ezen múlik.
"összejönnél-e egy 143 centis pasival??? "
Ilyen alacsony pasival még nem találkoztam (gondolom nincs is), de ha találnék igen összejönnék vele.
158 vagyok.
1-2 szinte velem egymagas párkapcsolatom volt.
Most 185 centi magas a párom.
Nem ez számít nekem az érzelmek a fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!