Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a testmagasság kérdése? Főleg a férfiak esetében. Sokaknak miért nem tetszenek a magas nők? Vagy nők nektek miért nem tetszenek az alacsonyabb férfiak?
Nekem azért nem tetszenek igazán az alacsony lányok, mert én elég magas vagyok, és mindig szóvá tették ha nagy a magasságkülönbség, ha egy alacsonyabb ember mellett álltam, emiatt feszélyezve érzem magam. A magas lányok jobban tetszenek még ezt leszámítva is.
26F
Azért mert szerintem hülyén nézne ki, ha 172 centisen lenne egy 165 centis pasim. Nekik ott vannak a 160-as nők. Nem értem, mit kell ezen problémázni.
Engem egyébként nem zavar, hogy “magas” vagyok (bár szerintem ez átlagos), még akkor se, hogyha a barátaim ezzel szórakoznak. Felfogás kérdése.
18/L
Hogy kapj egy normális választ is, mert látom itt az értelmi morál megint megvan... :D
Azért, mert az ilyen embereknek a külső a fontos. Hogy barna haja legyen, barna szeme, legyen pontosan 182 centi és 23 mili, meg ilyenek. Az sem zavar senkit, ha amúgy egy emberi hulladék, stb. Ha szeretsz valakit, tökmindegy, hogy néz ki. Tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!