Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas vékony lányok! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas vékony lányok! Nektek külsőre milyen férfiak jönnek be? Fontos hogy magasabb legyen nálatok vagy 10cm-vel?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

leginkább az átlagos, vékonyabb srácok, vagy ha izmosabb, akkor a szálkásan izmos :)

nekem se a mackós, se a túlsúlyos, se a túl izmos nagydarab pasik nem jönnek be, a magasság különösebben nem izgat, de azért jó ha nem úgy festünk mint egy törpe és egy óriás, bármelyik felállásban

25L

2016. szept. 7. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
173 cm vagyok, és igen,nekem fontos, hogy kb 180 centi magas legyen a pasi. Persze ezert le fognak itt pontozni, mert egy-ket szerencsetlen pasi azt hiszi, hogy a magassaguk miatt sikertelenek. De volt már velem egymagas baratom is. De en szeretek ugy atolelni valakit, hogy magasabb nalam, es biztonsagban erzem magam. Egyebkent meg a szalkasan izmos test jon be.
2016. szept. 7. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Én 177 cm vagyok, nekem az a lényeg, hogy legalább velem egymagasságú legyen. Alacsonyabbra nem tudnék védelmező férfiként tekinteni. Testalkatilag pedig inkább a vékony alkatúak jönnek be, a túlsúlyosak nem az eseteim, és az izomkolosszusok sem tetszenek. Nekem fontosabb, hogy agyra gyúrjon.
2016. szept. 7. 17:08
 4/4 anonim válasza:

Szeretem a nálam magasabb férfiakat:) biztonságban érzem magam mellette. A vékonyabb de nem az a nádszál hanem még az egészseges kategória, meg a szálkásan izmos testalkat tetszik:)

Se a macis es se a kövér férfiak nem jönnek be. Azt az érzést kelti bennem hogy lusta az illető.

2017. dec. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!