Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, vékony fiúk! Nektek is rossz érzés, hogy mindenki magasabb tőletek még a csajok jelentős része is? Titeket mennyire zavar ez meg a csajozásban és a mindennapi életben?
Ezt az alacsonyság = hátráltató tényező dolgot nem értem még mindig. Ki találta ezt ki? Magasnak lenni sem jobb sokkal - pláne, mert nem tudsz elbújni vagy kis helyekre beférni, rendszeresen beverheted a fejed bárhova... Nem leányálom!
Ez a kérdés is simán létrejöhetne.
"Magas, kövér fiúk! Nektek is rossz érzés, hogy mindenki alacsonyabb tőletek és mindenki kiszúr tökmindegy merre mentek...?"
én is 166 cm vagyok mint a 6-os válaszoló. Most hírtelen nem is tudom mit írjak mert rengeteg rossz van ami ebből adódik. Ami szerintem a legfontosabb és egyben a legnehezebb, hogy el kell fogadni azt, amin változtatni nem lehet, a magasságon. Én sajnos ezt nem tudom elfogadni. Utálom a szüleimet ez miatt, mert nincs életem a magasságom miatt. Ő miattuk lettem ilyen.
és igen, még az alacsony lányoknak is magas kell, amit én is megtudok érteni, mert kinek is kellene egy selejt alacsony ? Több kérdést is kiírtam ezzel kapcsolatban én is különböző formában egyébként, és többen pszichológushoz küldenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!