Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mennyire fontos az, hogy egy pasi milyen magas?
159 cm vagyok, és teljesen mindegy, hány centivel, de legyen nálam magasabb az illető. Viszont csak a magassága miatt nem utasítanék el senki, ha amúgy vonzódnék hozzá. :)
20N
Én 160 cm vagyok és nagyon sokáig azt mondtam, hogy legalább 180 cm legyen a leendő párom, mert azt gondoltam, hogy ez nagyon jó lesz. Az első barátom 170 cm volt, a második 185 körül. Utóbbinál rájöttem, hogy pl. csókolózáskor igencsak kimerevedik a nyakam. :) Mielőtt valaki megkérdezi, nem a magasság miatt lett vége ennek a kapcsolatnak.
Azóta megismertem egy férfit, aki kb. 170 cm, és akárhányszor átöleltem, jó érzés volt a fejem az ő feje mellett érezni. Ez így leírva elég hülyén hangzik. Szóval akkor rájöttem, hogy nem kell nekem égimeszelő pár, mert egyrészt nem ezen múlik a boldogság, másrészt van előnye annak is, ha csak kicsivel magasabb tőlem az illető.
158 cm vagyok, tehát 158-170 cm közöttiek a legnyerőbbek nálam :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!