Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire fontos az, hogy egy pasi milyen magas?

Figyelt kérdés
Csak egy random közvélemény-kutatás! :) Hány centi az, ami már úgy jónak számít? Azt is írjátok le légyszi, hogy ti hány centik vagytok, meg egy kort is. Köszi :)
2016. jan. 10. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudnék mesélni... :D

170 cm magas vagyok, az első szerelmem 186 cm körül lehetett (nem lett belőle semmi, hála a jó égnek!) A második srác, aki felkeltette az érdeklődésem, 170 cm volt, most meg egy 169 cm magas fiút fogok randira hívni a közeljövőben. Szóval összegezve: 165 cm alatt már kicsit furcsán érezném magam, de nem nagyon számít. :) A legjobb barátnőm is úgy van vele, mint én

De most 3 az egyben választ kapsz, mert a húgom meg nagyon szereti a jó magas fiúkat (160 cm magas). Olyan 170-180 körül van az ideálja. 16 éves, szóval szerintem még komolyodni fog. :)

18/L

2016. jan. 10. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindig úgy gondoltam, hogy a 164 centimhez minimum 180-185 centi magas legyen a pasi, mert az alacsonyabbak nem tetszettek.

Ehhez képest megjelent a párom a maga 163 centijével. Először fura volt, a korábbi pasijaim magasak voltak. De aztán levett a lábamról. Most már szinte fel se tűnik a különbség, max. ha túl régen volt rajtam magas sarkú és újra felveszem. De nem zavar, pedig így akár több mint 10 centivel is magasabb vagyok nála.

2016. jan. 11. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:

156 cm vagyok,így 165-170 és 190 cm között ideális a partnerem magassága:) Tehát legyen annyival magasabb nálam,hogy egy magassarkút még fel tudjak venni anélkül,hogy ő már alacsonyabb lenne nálam,de ne is legyen túl nagy a magasságkülönbség.A 190 cm már tényleg a felső határ.

20N

2016. jan. 11. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
163 magas vagyok, és annyiban számít, hogy legalább velem egymagas legyen. De az, hogy 167 centi vagy 197 tök mindegy, ha levesz a lábamról.
2016. jan. 11. 15:57
 15/15 anonim válasza:
176cm vagyok, de azt szeretem ha velem egymagas egy pasi. 176-180 kb.
2016. febr. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!